Prefab Houten schuur met zadeldak voorbeeld 870 x 1170 x 439 cm Maatwerk mogelijk

Productnummer: IT677557 Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 17.999,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten schuur met zadeldak voorbeeld 870 x 1170 x 439 cm Maatwerk mogelijk

  • Kant en klaar model van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Maatwerk mogelijk
  • Met isolatieglas en 50-70 mm wanden
  • Fraai zadeldak
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten schuur met zadeldak voorbeeld 870 x 1170 x 439 cm Maatwerk mogelijk

Zoekt u een kant en klare houten opbergschuur voor in uw tuin of een nieuwe opslag voor het bedrijf? Deze kant en klare houten bergruimte is slechts een voorbeeld model, voor dit model is dus volledig maatwerk mogelijk. Dit voorbeeld gebouw bestaat uit drie even grote ruimtes met elk een aparte ingang. U kunt deze afzonderlijk inrichten van elkaar met gesloten wanden, maar u kunt het ook open laten zoals dit voorbeeld. Voor een bergruimte raden wij 50mm dikte wanden aan. Wilt u de ruimte beter isoleren, dan raden wij de 70 mm wanden aan. De totale oppervlakte van deze grote houten schuur is circa 102m2. De zijwand is 238 cm hoog, met een nokhoogte van 439 cm. Voor dit houten gebouw is maatwerk mogelijk met zijdeuren, grotere entreeruimte, balie en kantoorruimtes. Wel zijn er maxima qua balkoverstek en grootte.

Het gebruikte basishout is Scandinavisch Vurenhout en heeft een hoge duurzaamheid. Let op deze prefab houten houtenschuur is onbehandeld en dient dus nog behandeld te worden. Om een langere levensduur te garanderen adviseren wij het impregneren of anders behandelen met grondverf laag en 2 aflaklagen. 

Zelf schuur bouwen van Lariks Douglas of Red Class wood

Naast het bouwen in blokhut style met gestapelde blokhutprofielen kunt u uw houten schuur op maat ook bouwen van Lariks Douglas hout of Red Class wood. Wij verkopen diverse maten constructiehout, kant en klare kozijnen en ramen en tal van andere accessoires. Bekijk ook onze rekentool voor Lariks Douglas overkappingen met plat dak of ontdek onze prefab Kapschuur Bergen en Zadeldak Hamar modellen.

Geef u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen door (nokhoogte, grootte van ruimtes, positie van ramen en deuren), stuur desnoods een schets mee. Ons advies is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld. Ook te gebruiken als clubgebouw, kantoorgebouw, atelier of loods.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Maatwerk houten schuur prefab Prefab Houten schuur met zadeldak voorbeeld 870 x 1170 x 439 cm Maatwerk mogelijk Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout
€ 17.999,95 Per stuk incl. BTW