Prefab Houten Tuinkantoor met lessenaarsdak voorbeeld 1100 x 600 x 300 cm Maatwerk mogelijk

Productnummer: IT677556 Prefab houten tuinkantoor van Scandinavisch vurenhout

€ 12.999,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten Tuinkantoor met lessenaarsdak voorbeeld 1100 x 600 x 300 cm Maatwerk mogelijk

  • Kant en klaar model van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Maatwerk mogelijk
  • Met isolatieglas en 50-70 mm wanden
  • Fraai lessenaarsdak
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten Tuinkantoor met lessenaarsdak voorbeeld 1100 x 600 x 300 cm Maatwerk mogelijk

U zoekt een kant en klare houten tuinkantoor voor in uw tuin of op het bedrijventerrein? Deze kant en klare houten bijgebouw is slechts een voorbeeld model, voor dit model is dus volledig maatwerk mogelijk. Dit houten kantoor bestaat uit een entree, een grote ruimte die u kan gebruiken als vergaderruimte en daarnaast een kantoor ruimte. Zo is dit tuinkantoor op meerdere manieren inzetbaar en ontvangt u uw gasten in een trendy houten gebouw.

Ons advies is om de 70 mm dikke wanden toe te passen. Deze blokhut profielen zorgen voor een goede isolatie van uw tuinkantoor. Ook kunt u kiezen voor de 50 mm wanden. Dit houten kantoor heeft een oppervlakte van maar liefst 66m2. Dit tuinkantoor heeft het authentieke lessenaarsdak, hierdoor verschillen de wandhoogtes. Zo is de voorwand 237 cm en de achterwand 302 cm. Voor dit houten gebouw is maatwerk mogelijk met zijdeuren, grotere entreeruimte, balie en kantoorruimtes. Wel zijn er maxima qua balkoverstek en grootte.

Het basishout wat gebruikt is voor dit gebouw is Scandinavisch Vurenhout en heeft een hoge duurzaamheid. Let op deze prefab houten kantoorgebouw is onbehandeld en dient dus nog behandeld te worden. Kies voor de optie om dit kantoor te laten impregneren, zo verduurzaamd u de blokhut met jaren. Daarnaast adviseren wij om de blokhut met grondverf te behandelen en vervolgens de afdeklagen.

Zelf tuinkantoor bouwen van Lariks Douglas of Red Class wood

Naast het bouwen in blokhut style met gestapelde blokhutprofielen kunt u uw tuinkantoor op maat ook bouwen van Lariks Douglas hout of Red Class wood. Wij verkopen diverse maten constructiehout, kant en klare kozijnen en ramen en tal van andere accessoires. Bekijk ook onze rekentool voor Lariks Douglas overkappingen met plat dak of ontdek onze prefab Kapschuur Bergen en Zadeldak Hamar modellen.

Geef u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen door (nokhoogte, grootte van ruimtes, positie van ramen en deuren), stuur desnoods een schets mee. Ons adviseer is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld. Ook te gebruiken als clubgebouw, kantinegebouw, atelier, en vakantiechalet. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinkantoor maatwerk Lessenaarsdak Prefab Houten Tuinkantoor met lessenaarsdak voorbeeld 1100 x 600 x 300 cm Maatwerk mogelijk Prefab houten tuinkantoor van Scandinavisch vurenhout Op voorraad
€ 12.999,95 Per stuk incl. BTW