Prefab Houten villa met zadeldak voorbeeld 1200 x 1200 x 390 cm Maatwerk mogelijk

EUTR

Productnummer: IT677559   |   Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

€ 22.999,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten villa met zadeldak voorbeeld 1200 x 1200 x 390 cm Maatwerk mogelijk

  • Villa of vakantiehuis van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Altijd maatwerk
  • Met isolatieglas en 50-70 mm wanden
  • Fraai zadeldak
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten villa met zadeldak voorbeeld 1200 x 1200 x 390 cm Maatwerk mogelijk

Op zoek naar een houten vakantieverblijf die naar eigen wens op maat is te maken? Deze houten villa is in te richten naar eigen keus. Op deze manier creëert u uw ideale villa. Deze boshut bestaat uit meerdere ruimtes. Dit voorbeeld bestaat uit twee slaapkamers, badkamer, woonkamers, toilet, opbergruimte en een verranda. In overleg kunnen wij al uw behoeften invullen. Daarnaast zijn de ramen en deuren van woonhuis kwaliteit en heeft het dak een mooie overstek.

Voor goede isolatie raden wij aan om minimaal de blokhutprofielen van 70 mm te gebruiken. Deze blokhut profielen zorgen voor een goede isolatie van uw luxe villa. Zo kunt u ten alle tijden genieten van uw verblijf. Dit ruime houten vertrek heeft een oppervlakte van maar liefst 125m2. Deze villa heeft het authentieke zadeldak dat zorgt voor een goede uitstraling. De zijwanden hebben een hoogte van 254 cm. Veel is naar eigen wens in te vullen, maar wel zijn er maxima qua balk overstek en grootte.

Het gebruikte basishout is Scandinavisch Vurenhout en heeft een hoge duurzaamheid. Let op deze prefab houten vakantiewoning is onbehandeld en dient dus nog behandeld te worden. Kies voor de optie om dit kantoor te laten impregneren, zo verduurzaamd u de blokhut met jaren. Daarnaast adviseren wij om de villa met grondverf te behandelen en vervolgens de afdeklagen.

Zelf houten villa bouwen van Lariks Douglas of Red Class wood

Naast het bouwen in blokhut style met gestapelde blokhutprofielen kunt u uw houten villa op maat ook bouwen van Lariks Douglas hout of Red Class wood. Wij verkopen diverse maten constructiehout, kant en klare kozijnen en ramen en tal van andere accessoires. Bekijk ook onze rekentool voor Lariks Douglas overkappingen met plat dak of ontdek onze prefab Kapschuur Bergen en Zadeldak Hamar modellen.

Geeft u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld gebouw is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen van uw houten kantine of clubgebouw door. Maak desgewenst zelf een tekening (mag met potlood en papier) waar de wanden, deuren en ramen komen. Dubbel glas is geen probleem. Ons advies is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld. Ook te gebruiken als kantoorgebouw, lunchroom of theehuis.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
prefab houten villa 1200 x 1200 x 390 cm Prefab Houten villa met zadeldak voorbeeld 1200 x 1200 x 390 cm Maatwerk mogelijk EUTR   |   Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout Op voorraad
€ 22.999,95 Per stuk incl. BTW