Fesca Premium Wide Laminaat Newcastle Natural Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

Productnummer: FL-GDR-1001 15 jaar garantie   |   Duits geproduceerd

Adviesprijs
€ 27,90 € 24,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Premium Wide Laminaat Newcastle Natural Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

  • Brede planken zorgen voor luxe uitstraling
  • Gemakkelijk te leggen dankzij uniclic
  • Maak extra lange banen door de V-groef aan de lange zijde

Fesca Premium Wide Laminaat Newcastle Natural Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

Op zoek naar een brede laminaat vloer tegen een scherpe prijs? Met de Premium Wide Laminaat serie haalt u een prachtige vloer in huis met een natuurlijk karakter. De natuurlijke eiken kleur van de Newcastle Oak zorgt voor een klassieke laminaat vloer die oogt als echt eiken parket. Daarnaast wordt de kwaliteit van dit laminaat onderstreept door de 15 jaar garantie die u of dit brede laminaat krijgt aangeboden. De vloer is geproduceerd in Duitsland uit duurzame materialen. Gadero bezorgd deze huismerk vloeren daarnaast ook nog eens gratis bij u thuis. 

De Premium Wide serie van Fesca kan gemakkelijk worden gelegd dankzij de geavanceerde Uniclic verbinding. Het leggen van deze vloer wordt op deze wijze gemakkelijker gemaakt en de vloer zal op deze wijze strak blijven liggen. Besteedt u het leggen van de vloer toch liever uit? Dan kunt u eventueel ook gebruik maken van onze parketteurs. De extra brede laminaat planken zijn om ze nog eens extra doen op te laten vallen in het totale vloeroppervlak, voorzien van een V-groef. Deze groef is enkel aangebracht op de lange zijden van de vloer. Dankzij deze groef lijkt het alsof u planken in de ruimte legt met een zo mogelijk oneindige lengte.

De vloeren zijn voorzien van het PEFC keurmerk. De extra brede laminaat vloer van Fesca valt in gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat deze vloeren geschikt zijn voor intensief particulier en zelfs commercieel gebruik. Bent u op zoek naar meer informatie over dit laminaat? Zoek gerust contact met ons! Lees hier enkele tips en instructies voor het leggen van een laminaat vloer. 

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Premium Wide Laminaat Newcastle Natural Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Product Fesca Premium Wide Laminaat Newcastle Natural Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm 15 jaar garantie   |   Duits geproduceerd Op voorraad
€ 24,75 Per m2 incl. BTW