Logo Gadero
service

Fesca Premium Wide Laminaat Reading Rustic Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

Productnummer
FL-GDR-1005
Geschikt voor vloerverwarming
Duits geproduceerd
gadero_premium_wide_laminaat_reading_rustic_grey_oak_detail
gadero_premium_wide_laminaat_reading_rustic_grey_oak_sfeer
Per m2

24,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
128,8 cm
Breedte
24,4 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Extra breed laminaat voor een luxe uitstraling

  • 15 jaar garantie

  • Leg lange banen dankzij 2 zijdige V-groef

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
128,8 cm
Dikte
0,8 cm
Breedte
24,4 cm
Jaren garantie
20 jaar
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Fesca Premium Wide Laminaat Reading Rustic Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

Op zoek naar een licht eiken laminaat vloer met een zeer Rustiek en Robuust karakter? Kies dan voor de Fesca Premium Wide Reading Rustic Oak Laminaat. Het extra brede laminaat met een plankbreedte van maar liefst 24,4 cm zorgt in combinatie met het rustieke karakter van het eiken voor een echte boerderij vloer. Deze landhuisdelen is geproduceerd in Duitsland uit uitsluitend duurzame materialen. Gadero bezorgd deze extra brede laminaat vloeren gratis bij u thuis. Dat de kwaliteit van dit brede laminaat hoog is mag duidelijk zijn. Wij onderstrepen dit nog eens door u 15 jaar garantie aan te bieden bij aankoop van deze extra brede laminaat vloeren.

De Premium Wide Laminaat Reading Rustic Oak hebben een licht vergrijsde tint in het donkere eiken. Dit maakt de vloer te combineren met zowel een moderne als klassieke inrichting. Het grote voordeel van deze laminaat planken is dat ze gemakkelijk verwerkt kunnen worden tot vloer dankzij het eenvoudige klik systeem wat is aangebracht op de planken. De planken zijn namelijk voorzien van de geavanceerde Uniclic verbinding van Quick-Step. Doordat de planken zijn afgewerkt met een unieke groef aan de lange zijden kunt u oneindige planklengte's leggen.

De Fesca Premium Wide Reading Rustic Oak is voorzien van het PEFC keurmerk. De extra brede laminaat vloer van Gadero valt in gebruiksklasse 32. Schroom dus niet om deze planken ook commercieel te gebruiken. Dankzij de krasbestendige toplaag behouden de planken ook in dergelijke situaties haar natuurlijke uiterlijk. Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier enkele tips en instructies voor het leggen van een laminaat vloer. Heeft u enkele vragen of opmerkingen over onze brede laminaat vloeren of een van onze andere producten? Neem gerust contact op met onze vloeradviseurs!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Bijbehorend bij dit product