Fesca Premium Wide Laminaat Reading Rustic Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

Productnummer: FL-GDR-1005 Geschikt voor vloerverwarming   |   Duits geproduceerd

Adviesprijs
€ 27,50 € 24,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Premium Wide Laminaat Reading Rustic Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

  • Extra breed laminaat voor een luxe uitstraling
  • 15 jaar garantie
  • Leg lange banen dankzij 2 zijdige V-groef

Fesca Premium Wide Laminaat Reading Rustic Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

Op zoek naar een licht eiken laminaat vloer met een zeer Rustiek en Robuust karakter? Kies dan voor de Fesca Premium Wide Reading Rustic Oak Laminaat. Het extra brede laminaat met een plankbreedte van maar liefst 24,4 cm zorgt in combinatie met het rustieke karakter van het eiken voor een echte boerderij vloer. Deze landhuisdelen   is geproduceerd in Duitsland uit uitsluitend duurzame materialen. Gadero bezorgd deze extra brede laminaat vloeren gratis bij u thuis. Dat de kwaliteit van dit brede laminaat hoog is mag duidelijk zijn. Wij onderstrepen dit nog eens door u 15 jaar garantie aan te bieden bij aankoop van deze extra brede laminaat vloeren.

De Premium Wide Laminaat Reading Rustic Oak hebben een licht vergrijsde tint in het donkere eiken. Dit maakt de vloer te combineren met zowel een moderne als klassieke inrichting. Het grote voordeel van deze laminaat planken is dat ze gemakkelijk verwerkt kunnen worden tot vloer dankzij het eenvoudige klik systeem wat is aangebracht op de planken. De planken zijn namelijk voorzien van de geavanceerde Uniclic verbinding van Quick-Step. Doordat de planken zijn afgewerkt met een unieke groef aan de lange zijden kunt u oneindige planklengte's leggen. 

De Fesca Premium Wide Reading Rustic Oak is voorzien van het PEFC keurmerk. De extra brede laminaat vloer van Gadero valt in gebruiksklasse 32. Schroom dus niet om deze planken ook commercieel te gebruiken. Dankzij de krasbestendige toplaag behouden de planken ook in dergelijke situaties haar natuurlijke uiterlijk. Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier enkele tips en instructies voor het leggen van een laminaat vloer. Heeft u enkele vragen of opmerkingen over onze brede laminaat vloeren of een van onze andere producten? Neem gerust contact op met onze vloeradviseurs!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Premium Wide Laminaat Reading Rustic Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Product Fesca Premium Wide Laminaat Reading Rustic Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Geschikt voor vloerverwarming   |   Duits geproduceerd Op voorraad
€ 24,75 Per m2 incl. BTW