Natuursteen Graniet President Grijs geborsteld en gevlamd

Productnummer: EXNTS-1001   |   Luxe graniet natuursteen

€ 12,95 per stuk incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Natuursteen Graniet President Grijs geborsteld en gevlamd

  • Luxe robuuste natuursteen
  • Slijtvast en krassen niet
  • Vorstbestendig
  • Kleur-ondersteunend
  • Niet geschikt voor oprit

Natuursteen Graniet President Grijs geborsteld en gevlamd

Koop nu deze prachtige Granieten Terrastegels President van Excluton online bij Gadero. Deze natuursteen tuintegels zijn 3 cm dik en zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Graniet is uiterst kleurvast en er is geen sprake van vergrijzing. Deze luxe terrastegels voor buiten zijn krasbestendig en het schoonmaken is eenvoudig. Dit doet u met lauw water eventueel met een neutraal reinigingsmiddel zoals groene zeep. Onderhoud de tegels door ze een aantal keer per jaar schoon te vegen met een zachte bezem.

Wat is geborsteld en gevlamd?

De president serie is zowel geborsteld als gevlamd. Bij het vlammen van de steen slaan er door de hitte kleine stukjes uit de steen. Dit vlammen wordt gedaan door een vlammenwerper die op de tegels wordt gericht. Na dit proces wordt de steen machinaal geborsteld zodat het oppervlak weer mooi vlak is, maar toch een robuuste uitstraling heeft en ruw blijft. Doordat ze ruw zijn gemaakt is de gladheid van de natuursteen tegels volledig verdwenen en zijn ze zeer geschikt om om een zwembad heen te leggen en om een kindvriendelijk terras te creeren. Deze granieten tuintegels zijn vorstbestendig en vuil is slecht zichtbaar op het oppervlak. 

 

Verwerking natuursteen

 

Er staan handige klustips voor u klaar op onze website, zodat ook u deze natuursteen tegels zelf kan leggen. Lees nu ons advies wat betreft natuursteen tegels leggen door. 


Bestel nu deze President Granieten Tuintegels bij uw sierbestrating-expert Gadero! Wij bezorgen uw luxe natuusteen tegels binnen 2 tot 7 werkdagen.

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Wat is het gewicht van een steen van 50 x 50? Is dit puur een natuursteen of met een betonnen onderlaag? Kan deze op een terras gelegd worden mbh. Steendragertjes? Bedankt!

Het gaat hier om 100% natuursteen. Deze tegels zijn uitermate geschikt voor een terras mits de ondergrond zeer stabiel is. 1 tegel in de maat 50x50x3 cm weegt circa 30 kilo. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Verschillende maten! President grey 50 x 50 Natuursteen Graniet President Grijs geborsteld en gevlamd in 3 cm dikte   |   Luxe graniet natuursteen
€ 12,95 per stuk incl. BTW