Print tegel Noviton Amadora 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: EX2000611   |   Zeer unieke geprinte terrastegels   |   Met facet en afstandhouders

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 17,95 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Print tegel Noviton Amadora 60 x 60 x 4 cm

  • Hoog voetcomfort
  • Leuk om te combineren met effen tegels
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Vorstbestendig
  • Minimale afname is 7 tegels
  • Niet aftrillen

Print tegel Noviton Amadora 60 x 60 x 4 cm

De printtegel Noviton Amadora 60 x 60 x 4 cm is voorzien van vakjes met verschillende kleuren. Het sierlijke motief maakt het helemaal af. De vakjes waar de verschillende grijs tinten op geprint zijn, zijn 15 x 15 cm groot. Op dit beton is een grondlaag aangebracht waar vervolgens weer een motief op is geprint met een zeer duurzaam soort inkt. Deze inktlaag wordt beschermd met een dikke coating laag zodat deze er niet af slijt. De tegel is voorzien van een facet.

De printtegel Noviton Amadora is ideaal voor uw terras, ter decoratie in de tuin, maar is ook te gebruiken als als tegel voor binnen. Noviton Amadora terrastegels is gemaakt van geperst beton waardoor ze qua gewicht relatief licht zijn. Deze mooie terrastegel met Zuid-Europese uitstraling komt van Nederlandse bodem.

Sierbestrating aanleggen

Zorg altijd dat u een goede ondergrond heeft bij het aanleggen van uw terras. Houdt hier rekening met een zandbed van ongeveer 10 cm. Wilt u het helemaal goed doen, leg dan onder het zandbed nog een laag puin aan. Dit voorkomt verzakkingen. Om er voor te zorgen dat uw nieuwe terras niet kan verschuiven, is het verstandig om uw terras op te sluiten met betonbanden of opsluitbanden. Als laatste optie kunt u nog worteldoek aanbrengen bovenop uw zandbed om onkruid tegen te gaan.

Met onze handige klustips kunt u eenvoudig uw nieuwe terras aanleggen.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Vragen & antwoorden over dit product

U heeft deze tegel toevallig niet in een kleinere maat in uw assortiment? Ik vind het werkelijk een prachtige tegel, maar net iets te groot voor ons ontwerp. Met vriendelijke groet, Samantha

De tegel bestaat nog maar  net en is enkel nog in de varianten verkrijgbaar die op de website staan. Wij hopen dat er in de toekomst meer printtegels op de markt komen, want het is inderdaad een prachtige tegel.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
10 jaar garantie Noviton Amadora Print tegel Noviton Amadora 60 x 60 x 4 cm terrastegel   |   Zeer unieke geprinte terrastegels   |   Met facet en afstandhouders
€ 17,95 Per stuk incl. btw