Print tegel Noviton Lagos 60 x 60 x 4 cm met coating

Productnummer: EX2000604   |   Zeer unieke geprinte terrastegels   |   Met facet en geïntegreerde afstandhouders

€ 49,90 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Print tegel Noviton Lagos 60 x 60 x 4 cm met coating

  • Zeer unieke print tegels
  • Leuk om te combineren met effen tegels
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Vorstbestendig
  • Niet geschikt voor oprit

Print tegel Noviton Lagos 60 x 60 x 4 cm met coating

De printtegel Noviton Lagos 60 x 60 x 4 cm is een terrastegel gemaakt van geperst beton. De tegels is voorzien geprinte motieven in verschillende grijstinten. Op het beton is een grondlaag aangebracht waar vervolgens weer een motief op is geprint met een zeer duurzaam soort inkt. Deze inktlaag wordt beschermd met een dikke coating laag zodat deze er niet af slijt. De tegel is voorzien van een facet.

De printtegel Noviton Lagos  is 4 cm dik waardoor hij niet geschikt is voor een oprit. De tegel kan gebruikt worden voor een terras, ter decoratie in de tuin, maar ois voor binnen ook zeker een aanrader! Lagos terrastegels beton in maat 60 x 60 x 4 cm zijn van Nederlandse bodem.

Sierbestrating aanleggen

Zorg altijd dat u een goede ondergrond heeft bij het leggen van de tegels. Houd rekening met een zandbed van circa 10 centimeter. Om verzakking tegen te gaan adviseren we u om een laag puin onder het zandbed aan te brengen. Ook dient u de tegels op te sluiten met opsluitbanden ofwel betonbanden zodat de tegels niet kunnen verschuiven. Om er weinig werk van te hebben, kunt u bovenop het zandbed worteldoen plaatsen zodat er gaan onkruid tussen uw tegels door kan groeien. 

Wilt u meer tips over het aanleggen van uw sierbestrating? Lees dan onze handige klustips eens door of bekijk onze video. Vergeet u niet uw worteldoek, opsluitbanden en zand te bestellen?

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton of andere Excluton series als Abbeystones, Soft Comfort en Flagstones.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
10 jaar garantie Noviton Lagos Print tegel Noviton Lagos 60 x 60 x 4 cm met coating   |   Zeer unieke geprinte terrastegels   |   Met facet en geïntegreerde afstandhouders Op voorraad
€ 49,90 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!