Print tegel Noviton Lissabon 60 x 60 x 4 cm met coating

Productnummer: EX2000603   |   Zeer unieke geprinte terrastegels   |   Met facet en geïntegreerde afstandhouders

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Print tegel Noviton Lissabon 60 x 60 x 4 cm met coating

  • Zeer unieke print tegels
  • Leuk om te combineren met effen tegels
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vorstbestendig
  • Niet geschikt voor oprit

Print tegel Noviton Lissabon 60 x 60 x 4 cm met coating

De printtegel Noviton Lissabon 60 x 60 x 4 cm is een terrastegel gemaakt van geperst beton. Op dit beton is een grondlaag aangebracht waar vervolgens weer een motief op is geprint met een zeer duurzaam soort inkt. Deze inktlaag wordt beschermd met een dikke coating laag zodat deze er niet af slijt. De tegel is voorzien van een facet

De printtegel Noviton Lissabon van het merk Excluton is 4 cm dik waardoor hij niet geschikt is voor het bestraten van een oprit. De tegel is geschikt voor een terras, ter decoratie in de tuin, maar is ook zeer geschikt voor binnen. Lissabon terrastegels beton in maat 60 x 60 x 4 cm worden in Nederland gemaakt.

Sierbestrating aanleggen

Zorg altijd dat u een goede ondergrond heeft bij het leggen van de tegels. Houd hier rekening met een zandbed van circa 10 centimeter. Wilt u het helemaal goed doen, leg dan onder het zandbed nog een laag puin aan om verzakking te voorkomen. Ook dient u de tegels op te sluiten met opsluitbanden ofwel betonbanden zodat de tegels niet verschuiven. Om er weinig werk van te hebben, kunt u bovenop het zandbed worteldoek plaatsen zodat er gaan onkruid tussen uw tegels door kan groeien. 

Bekijk onze uitgebreide stappenplan voor het aanleggen van uw sierbestrating in onze blog of bekijk de bovenstaande video! Vergeet u niet uw worteldoek, opsluitbanden en zand te bestellen?

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton of andere Excluton series als Abbeystones, Soft Comfort en Flagstones.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
10 jaar garantie noviton lissabon printtegel Print tegel Noviton Lissabon 60 x 60 x 4 cm met coating   |   Zeer unieke geprinte terrastegels   |   Met facet en geïntegreerde afstandhouders Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW