Print tegel Noviton Porto 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair

Productnummer: EX2000605   |   Zeer unieke geprinte terrastegels   |   Met facet en afstandhouders

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Print tegel Noviton Porto 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair

  • Zeer unieke print tegels
  • Leuk om te combineren met effen tegels
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Vorstbestendig
  • Niet aftrillen

Print tegel Noviton Porto 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair

De Print tegel Noviton Porto 60 x 60 x 4 cm is een terrastegel gemaakt van geperst beton. De tegel is goed te vergelijken met die Noviton Lissabon, maar daar waar de Lissabon oranje bruine tinten heeft is dit bij de Porto blauw bruin. Op dit beton is een grondlaag aangebracht waar vervolgens weer een motief op is geprint met een zeer duurzaam soort inkt. Deze inktlaag wordt beschermd met een dikke coating zodat deze er niet af slijt. De tegel is voorzien van een facet

De printtegel noviton Lissabon van het merk Excluton is 4 cm dik waardoor hij niet geschikt is voor het bestraten van een oprit. De tegel kan gebruikt worden voor een terras, ter decoratie in de tuin, maar is ook zeer geschikt voor binnen als binnentegel. Lissabon terrastegels beton in maat 60 x 60 x 4 cm worden in Nederland gemaakt en zijn volgens de kenners DE trend van 2017. 

Zorg altijd dat u een goede ondergrond heeft bij het leggen van de tegels. Houd hier rekening met een zandbed van circa 10 centimeter. Wilt u het helemaal goed doen, leg dan onder het zandbed nog een laag puin zodat de boel niet kan gaan verzakken. Ook dient u de tegels op te sluiten met opsluitbanden ofwel betonbanden zodat de tegels niet kunnen verschuiven. 

Om er weinig werk van te hebben, kunt u bovenop het zandbed worteldoek plaatsen zodat er geen onkruid tussen uw tegels door kan groeien. 

U kunt het worteldoek, de opsluitbanden en het zand kopen door de links aan te klikken of bij de verwante producten te kijken.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
10 jaar garantie printtegel noviton porto sfeerfoto Print tegel Noviton Porto 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair   |   Zeer unieke geprinte terrastegels   |   Met facet en afstandhouders Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW