Printtegel Noviton Casablanca 60 x 60 x 4 cm - Excluton

Productnummer: EX2000622   |   Nu 10 jaar garantie op deze tegels!   |   Geïntegreerde afstandhouders en facet

€ 41,14 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Printtegel Noviton Casablanca 60 x 60 x 4 cm - Excluton

  • Extra grote tegel voor een optisch groter terras
  • 10 jaar garantie
  • Voorzien van zeer hoogwaardige coating
  • Sfeervolle warme kleuren en print
  • Niet geschikt voor oprit

Printtegel Noviton Casablanca 60 x 60 x 4 cm - Excluton

Deze Bruin/grijs genuanceerde printtegel Noviton Casablanca is uitgevoerd in een grootformaat van 60 x 60 x 4 cm. De Noviton Casablanca betontegel is te bestellen per laag van 2 tegels ofwel 0,72 m2. Deze siertegel is voorzien van een patroon dat is aangebracht door middel van een speciale inkt. De tegel is als het ware door een grote printer gegaan en vervolgens is er een coating aangebracht. Deze specifieke kleuren en het patroon zijn gebaseerd op de Marokkaanse stad Casablanca. Dankzij deze coating krast de tegel bijna niet en blijft de print op de tegel intact. Deze terrastegel met print van het merk Excluton zorgt dankzij het grote formaat voor een optisch groter terras of looppad. Gebruik deze siertegels niet voor een oprit aangezien 4 cm dik zijn. Voor een oprit dient u stenen of tegels te gebruiken van minimaal 6 cm dik. Deze stenen of tegels mogen niet groter zijn dan 30 x 30 cm. Deze 60 x 60 tegels zijn dankzij het relatief lichte gewicht ook geschikt voor een dakterras of daktuin. Deze tegel staat garant voor een gezellige en sfeervolle tuin!

10 jaar garantie

Fabrikant Excluton staat samen met ons zo sterk achter deze tegels dat wij 10 jaar garantie aanbieden na aankoop. Dit komt mede dankzij de hoogwaardige UV coating die op de tegel is aangebracht. Deze speciale coating zorgt ervoor dat er geen vuil en vocht in uw tegels trekt. Dit houdt in dat uw tegels erg makkelijk schoon te houden en schoon te maken zijn. Naast de speciale coating is deze tegel kleurondersteunend geproduceerd. Dit houdt in dat deze tegels niet verkleuren en de prachtige sfeervolle look behouden blijft. 

Hoe leg ik deze tegels aan?

Het aanleggen van deze printtegels is erg eenvoudig, maar u dient toch op een aantal zaken te letten om de garantie op de tegels te behouden. Allereerst moet u voor een goede ondergrond zorgen zodat de tegels niet verzakken en het water toch weg kan lopen. Deze ondergrond moet bestaan uit een zandbed van minimaal 15 cm dik bestaande uit 10 cm ophoogzand en 5 cm stabilisatiezand of metselzand. Handig is om na het aftrillen van dit zandbed nog een cm metselzand aan te brengen die u niet aantrilt. Zo kunt u eventuele hoogteverschillen na het leggen nog opvangen middels een rubberen hamer. Het aanleggen van uw terrastegels dient u altijd onder afschot te doen. Dit houdt in dat u uw terras of looppad 1 cm per strekkende meter laat aflopen. Hierdoor kan het hemelwater eenvoudig weglopen naar bijvoorbeeld uw watergoten. Na het aanleggen van de siertegels is het zeer belangrijk om alles op te sluiten middel opsluitbanden. Leg deze betonbanden 1 of 2 cm lager dan uw bestrating zodat het water eenvoudig van de tegels af kan lopen. Nu uw bestrating aangelegd is, hoeft u de voegen alleen nog maar te vullen met zilverzand (zeer fijn zand zodat er geen krassen op de tegels komen) of een voegmiddel. Voor deze laatste optie raden wij het voegmiddel plus van Excluton aan. Voor meer informatie over het aanleggen van een terras kunt u terecht bij onze pagina voor klustips.

Koop al uw sierbestrating voordelig en snel bij bestratinghandel Gadero.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Extra stroef printtegel casablanca Printtegel Noviton Casablanca 60 x 60 x 4 cm - Excluton   |   Nu 10 jaar garantie op deze tegels!   |   Geïntegreerde afstandhouders en facet Op voorraad
€ 41,14 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!