Printtegel Noviton Delft 60 x 60 x 4 cm - Excluton

Productnummer: EX2000617   |   10 jaar garantie op deze tegels!   |   Met facet en geïntegreerde afstandhouders

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Printtegel Noviton Delft 60 x 60 x 4 cm - Excluton

  • Extra grote tegel voor een optisch groter terras
  • Voetcomfort
  • Hoogwaardige coating
  • Prachtige industriële betonlook
  • Niet geschikt voor oprit

Printtegel Noviton Delft 60 x 60 x 4 cm - Excluton

Deze blauw/ grijze printtegel Noviton Delft is uitgevoerd in een grootformaat van 60 x 60 x 4 cm. Deze terrastegel is voorzien van een patroon dat is aangebracht door middel van een speciale inkt. Dankzij deze coating krast de tegel bijna niet en blijft de print op de tegel intact. Deze terrastegel met print van het merk Excluton zorgt dankzij het grote formaat voor een optisch groter terras of looppad. Gebruik deze terrastegels niet voor een oprit. Voor een oprit dient u stenen of tegels te gebruiken van minimaal 6 cm dik. Deze 60 x 60 x 4 cm betontegels zijn dankzij het relatief lichte gewicht ook geschikt voor een dakterras of daktuin. Deze tegel staat garant voor een gezellige en sfeervolle tuin!

10 jaar garantie

Fabrikant Excluton staat samen met ons zo sterk achter deze tegels dat wij 10 jaar garantie aanbieden op de Noviton Delft. Dit komt mede dankzij de hoogwaardige UV coating die op de tegel is aangebracht. Deze speciale coating zorgt ervoor dat uw terrastegels vuil- en vochtwerend zijn. Naast de speciale coating is deze tegel kleurondersteunend geproduceerd. Dit houdt in dat deze tegels niet verkleuren en de prachtige sfeervolle look behouden blijft. 

Hoe leg ik deze tegels aan?

Het aanleggen van deze printtegels is erg eenvoudig, maar u dient toch op een aantal zaken te letten om de garantie op de tegels te behouden. Zorg voor een goede ondergrond om verzakking te voorkomen. Deze ondergrond moet bestaan uit een zandbed van minimaal 15 cm dik bestaande uit 10 cm ophoogzand en 5 cm stabilisatiezand of metselzand. Handig is om na het aftrillen van dit zandbed nog een centimeter metselzand aan te brengen die u niet aantrilt. Zo kunt u hoogteverschillen na het leggen nog opvangen middels een rubberen hamer. Het aanleggen van uw terrastegels dient u altijd onder afschot te doen. Dit houdt in dat u uw terras of looppad 1 cm per strekkende meter laat aflopen. Hierdoor kan het hemelwater eenvoudig weglopen naar bijvoorbeeld uw watergoten. Na het aanleggen van de siertegels is het zeer belangrijk om alles op te sluiten middel opsluitbanden. Leg deze betonbanden 1 of 2 cm lager dan uw bestrating zodat het water eenvoudig van de tegels af kan lopen. Nu uw bestrating aangelegd is, hoeft u de voegen alleen nog maar te vullen met zilverzand (of een voegmiddel. Voor deze laatste optie raden wij het voegmiddel van Gator aan.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Voor meer informatie over het aanleggen van een terras kunt u terecht bij onze pagina met klustips.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
10 jaar garantie Sfeerbeeld Excluton Noviton Delft 60x60x4cm Printtegel Noviton Delft 60 x 60 x 4 cm - Excluton   |   10 jaar garantie op deze tegels!   |   Met facet en geïntegreerde afstandhouders Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW