Printtegel Noviton Fez 60 x 60 x 4 cm - Excluton

Productnummer: EX2000623   |   10 jaar garantie op deze tegels!   |   Geïntegreerde afstandhouders

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Printtegel Noviton Fez 60 x 60 x 4 cm - Excluton

  • Optisch groter lijkend terras
  • 10 jaar garantie
  • Voorzien van zeer hoogwaardige coating
  • Vorstbestendig
  • Aftrillen niet mogelijk

Printtegel Noviton Fez 60 x 60 x 4 cm - Excluton

Wat een blikvanger is onze Noviton Fez 60 x 60 x 4 cm! Niet alleen door het grote formaat terrastegel, maar zeker ook door de Marokkaanse print die op deze fraaie betontegels is gedrukt. Deze Noviton Fez 60 x 60 x 4 cm terrastegels geven u het gevoel alsof ze regelrecht uit Marokko komen. Kortom; Deze tegel staat garant voor een gezellige en sfeervolle tuin of dakterras.

Door de speciale inkt is de Noviton Fez 60 x 60 x 4 cm kleurvast en vuilwerend. U heeft dus weinig onderhoud waardoor u meer tijd heeft om te genieten van uw warme en mooie terras. Gebruik deze siertegels niet voor een oprit. De betontegels zijn namelijk niet dik genoeg hiervoor. Voor een oprit dient u stenen of tegels te gebruiken van minimaal 6 cm dik.

Hoe leg ik deze tegels aan?

Zorg altijd dat u een goede ondergrond heeft bij het aanleggen van uw terras. Houdt u rekening met een zandbed van ongeveer 10 cm. Wilt u het helemaal goed doen, leg dan onder het zandbed nog een laag puin aan. Dit voorkomt verzakkingen. Om er voor te zorgen dat uw nieuwe terras niet kan verschuiven, is het verstandig om uw terras op te sluiten met betonbanden of opsluitbanden. Als laatste optie kunt u nog worteldoek aanbrengen bovenop uw zandbed om onkruid tegen te gaan.

Met onze handige klustips kunt u direct aan de slag met deze mooie terrastegels.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Graag bestel ik 9 tegels, alleen kan ik dat niet aanklikken op de website..

Dit klopt. De tegels zijn vanaf de fabriek per 7 verpakt. Om schade te voorkomen laten wij deze aantallen in de verpakking. U kunt een meervoud van 7 stuks bestellen. Dus in uw geval zou u voor 7 of 14 tegels moeten kiezen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met facet Excluton Noviton Fez 60x60x4cm terrastegel Printtegel Noviton Fez 60 x 60 x 4 cm - Excluton   |   10 jaar garantie op deze tegels!   |   Geïntegreerde afstandhouders Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW