Logo Gadero
service

UITLOPEND Printtegel Noviton Fez 60 x 60 x 4 cm - Excluton

Productnummer
EX2000623
GAAT UIT ASSORTIMENT, BESTEL GEOPROARTE ALS ALTERNATIEF
printtegel_noviton_fez_0
printtegel_fez_0
2000623
excluton_noviton_fez_60x60x4
Per m2

40,17

incl. BTW

Verkocht per 7 stuks á € 101,15

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 7 stuks á € 101,15

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

Specificaties

Gewicht
90 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Type tegel
Printtegel
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed

UITLOPEND Printtegel Noviton Fez 60 x 60 x 4 cm - Excluton

GeoProArte in plaats van Noviton

Om technische redenen heeft de fabrikant besloten om de Noviton serie uit het assortiment te halen. Op den duur komt er een nieuwe serie printtegels van Excluton. Voor nu is de populaire, hoogwaardige het beste alternatief op de markt. Dit zijn betontegels met print die dezelfde kwaliteiten als keramiek hebben! Dus droomt u van een prachtig terras met printtegels? Dan raadt steenhandel Gadero aan om te kiezen voor GeoProArte tegels.

Wat een blikvanger is onze Noviton Fez 60 x 60 x 4 cm! Niet alleen door het grote formaat terrastegel, maar zeker ook door de Marokkaanse print die op deze fraaie betontegels is gedrukt. Deze Noviton Fez 60 x 60 x 4 cm terrastegels geven u het gevoel alsof ze regelrecht uit Marokko komen. Kortom; Deze tegel staat garant voor een gezellige en sfeervolle tuin of dakterras.

Door de speciale inkt is de Noviton Fez 60 x 60 x 4 cm kleurvast en vuilwerend. U heeft dus weinig onderhoud waardoor u meer tijd heeft om te genieten van uw warme en mooie terras. Gebruik deze siertegels niet voor een oprit. De betontegels zijn namelijk niet dik genoeg hiervoor. Voor een oprit dient u stenen of tegels te gebruiken van minimaal 6 cm dik.

Hoe leg ik deze tegels aan?

Zorg altijd dat u een goede ondergrond heeft bij het aanleggen van uw terras. Houdt u rekening met een zandbed van ongeveer 10 cm. Wilt u het helemaal goed doen, leg dan onder het zandbed nog een laag puin aan. Dit voorkomt verzakkingen. Om er voor te zorgen dat uw nieuwe terras niet kan verschuiven, is het verstandig om uw terras op te sluiten met betonbanden of opsluitbanden. Als laatste optie kunt u nog worteldoek aanbrengen bovenop uw zandbed om onkruid tegen te gaan.

Met onze handige klustips kunt u direct aan de slag met deze mooie terrastegels.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan .