Printtegel Noviton Marrakesh 60 x 60 x 4 cm - Excluton

Productnummer: EX2000621   |   Met facet en afstandhouders

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Printtegel Noviton Marrakesh 60 x 60 x 4 cm - Excluton

  • Vorstbestendig
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Voorzien van zeer hoogwaardige coating
  • Stroef
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet aftrillen

Printtegel Noviton Marrakesh 60 x 60 x 4 cm - Excluton

Terrastegel Noviton Marrakesh 60 x 60 x 4 cm geeft uw een prachtige en sfeervolle uitstraling. Met deze terrastegel haalt u een klein stukje Marrakesh naar uw tuin of balkon. Deze betontegel is qua gewicht ook erg geschikt voor uw dakterras of daktuin. Vanwege het grote formaat terrastegel creëert u een optisch groter terras. Iedereen kan genieten van een warm en sfeervol terras dankzij de Noviton Marrakesh terrastegels.

Deze terrastegel is gemaakt van geperst beton en voorzien van een patroon dat is aangebracht door middel van een speciale inkt. Door de aangebrachte UV coating krast de tegel bijna niet en blijft de print op de tegel intact. Deze betontegels zijn niet geschikt voor de aanleg van uw oprit. Voor een oprit dient u stenen of tegels te gebruiken van minimaal 6 cm dik. 

10 jaar garantie

Fabrikant Excluton staat samen met ons zo sterk achter deze tegels dat wij 10 jaar garantie aanbieden na aankoop. Dit komt mede dankzij de hoogwaardige UV coating. Deze speciale coating zorgt ervoor dat er geen vuil en vocht in uw tegels trekt. Dit houdt in dat uw tegels erg makkelijk schoon te houden en schoon te maken zijn. 

Hoe leg ik deze tegels aan?

Het aanleggen van deze printtegels is erg eenvoudig, maar u dient toch op een aantal zaken te letten om de garantie op de tegels te behouden. Allereerst moet u voor een goede ondergrond zorgen zodat de tegels niet verzakken en het water toch weg kan lopen. Deze ondergrond moet bestaan uit een zandbed van minimaal 15 cm dik bestaande uit 10 cm ophoogzand en 5 cm stabilisatiezand of metselzand. Handig is om na het aftrillen van dit zandbed nog een centimeter metselzand aan te brengen die u niet aantrilt. Zo kunt u eventuele hoogteverschillen na het leggen nog opvangen met een rubberen hamer. Het aanleggen van uw terrastegels dient u altijd onder afschot te doen. Dit houdt in dat u uw terras of looppad 1 cm per strekkende meter laat aflopen. Hierdoor kan het hemelwater eenvoudig weglopen naar bijvoorbeeld uw watergoten. Na het aanleggen van de betontegels is het zeer belangrijk om alles op te sluiten middel opsluitbanden. Leg deze betonbanden 1 of 2 cm lager dan uw bestrating zodat het water eenvoudig van de tegels af kan lopen.

Nu uw bestrating aangelegd is, hoeft u de voegen alleen nog maar te vullen met zilverzand (zeer fijn zand zodat er geen krassen op de tegels komen) of een voegmiddel. Voor deze laatste optie raden wij het voegmiddel plus van Excluton aan.

Voor meer informatie over het aanleggen van een terras kunt u terecht bij onze pagina voor klustips.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
10 jaar garantie Printtegel Noviton Marrakesh 60 x 60 x 4 cm Printtegel Noviton Marrakesh 60 x 60 x 4 cm - Excluton   |   Met facet en afstandhouders Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW