Siertegel Privalux Lengwe Grijs 60 x 60 x 3 cm

Productnummer: GL71118   |   Licht gestraalde tegel met coating

€ 47,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Siertegel Privalux Lengwe Grijs 60 x 60 x 3 cm

  • Kleurvaste terrastegels
  • Zeer hoog voetcomfort en kindvriendelijk
  • Vuil- en vochtwerend dankzij coating
  • Topkwaliteit van Gardenlux
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor oprit

Siertegel Privalux Lengwe Grijs 60 x 60 x 3 cm

De Privalux 60 x 60 x 3 cm Lengwe Grijs siertegels van Gardenlux hebben een licht gestraalde toplaag die wel vlak aanvoelt. Dit maakt de Privalux Lengwe Grijs bijzonder geschikt voor tuinen met speelplaatsen voor kinderen. De grijze siertegels zijn dan wel licht gestraald toch is het oppervlakte niet ruw waardoor kinderen zich niet verwonden aan de toplaag tijdens het spelen. Deze 60x60 terrastegels nemen weinig vocht en vuil op dankzij de coating, hierdoor is het schoonmaken van het terras zo gebeurd. Zelfs na jaren intensief gebruik zien deze 60x60 terrastegels van Gardenlux er nog als nieuw uit. 

Terras en tuinpad aanleggen

Wij raden aan om de bovenste laag van uw zandbed te verhogen met 5 cm metselzand. Metselzand zorgt voor een betere drainering. Ook zorgt het metselzand er voor dat uw nieuwe grijze siertegels minder vocht vanuit het zandbed opnemen waardoor u de kans op kalkuitbloei aanzienlijk verminderd. Lees hier onze tips voor het aanleggen van een terras. Deze betontegels zijn niet geschikt voor een oprit.

De Privalux Liwonde tegel van Gardenlux is ook verkrijgbaar in de kleur Geel/Rood en Antraciet.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Snel geleverd bij u thuis

Gardenlux terrastegels kopen doet u voordelig en snel bij uw Gardenlux dealer Gadero. Gadero bezorget uw gecoate terrastegels van Gardenlux binnen 7 werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gecoate tegels Privalux Lengwe 60 x 60 x 4 cm Grijs Siertegel Privalux Lengwe Grijs 60 x 60 x 3 cm   |   Licht gestraalde tegel met coating Op voorraad
€ 47,93 Per m2 incl. BTW