Legservice PVC Verlijmd - Inclusief Primer, Egaline en Lijm

Productnummer: FL95007-LPVC Laat uw bodemvloer vakkundig egaliseren & PVC verlijmd leggen

  • Inclusief A-kwaliteit primer, lijm en egaline
  • Kostenloos egaliseren van de bodemvloer
  • Deskundig advies voor, tijdens en na het leggen
  • Geen verrassingen, kant-en-klaar opgeleverd
  • Gemiddeld 6 weken wachttijd
  • Enkel beschikbaar in Nederland

Met de Gadero PVC verlijmd legservice bent u zeker van een professionele en volledige vloerverwerking service waarbij de totale vloer wordt gelegd. Bestel eenvoudig het aantal vierkante meter PVC stroken met plinten naar keuze en bestel deze legservice mee. De beste materialen lijm en egaline worden bij deze legservice Gratis aangeboden. Het meebestellen van deze producten is dus niet nodig! 

Onze legservice bestaat uit vakmannen met jarenlange ervaring in het egaliseren van vloeren en het verlijmen van PVC stroken. Zo bent u zeker van het behoudt van uw garantie. Bovendien bent u zeker van een juiste werkwijze met het egaliseren. Het afvlakken van de bodem vloer vereist specialistische kennis en is een belangrijk onderdeel bij het verlijmd leggen van een PVC vloer. De verlijmde PVC legservice kan uitsluitend worden meebesteld met 1 van onze verlijmbare PVC vloeren. De minimale afnamehoeveelheid voor deze legservice is 30 m2.

De Gadero PVC vloer leggers gaan snel maar zeker ook professioneel te werk, en voorzien u waar nodig van advies. Zo denken ze mee over bijvoorbeeld de legrichting en voorzien ze u hierbij van tips. Bestel deze legservice eenvoudig mee met de te verlijmen PVC vloerdelen naar keuze en laat het werk over aan de vakmannen van Gadero. Vervolgens zal 1 van onze medewerkers een afspraak voor het leggen van de PVC stroken met u inplannen.

Adviesprijs
€ 32,95 € 31,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp
Vragen & antwoorden over dit product

Kan laminaat over vinyl gelegd worden

Wanneer de vinyl vloer vlak is en een ondervloer op het vinyl wordt geplaatst kan het laminaat over het vinyl worden gelegd.

Onze verschillende ondervloeren voor laminaat vindt u hier: https://gadero.nl/ondervloeren/.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Legservice PVC verlijmd leggen Gadero Klus egaliseren ondervloer Legservice PVC Verlijmd - Inclusief Primer, Egaline en Lijm Laat uw bodemvloer vakkundig egaliseren & PVC verlijmd leggen Op voorraad
€ 31,95 Per m2 incl. BTW

Andere mogelijke vloeren