Legservice Visgraat PVC Verlijmd - Inclusief Primer, Egaline en Lijm

Productnummer: FL95007-LVPVC Laat uw bodemvloer vakkundig egaliseren & PVC verlijmd leggen

  • Geen verrassingen, kant-en-klaar opgeleverd visgraat PVC
  • Kostenloos egaliseren van de bodemvloer
  • Deskundig advies tijdens en na het leggen
  • Inclusief A-kwaliteit primer, lijm en egaline
  • Gemiddeld 6 weken wachttijd
  • Enkel beschikbaar in Nederland

Met de Gadero Visgraat PVC verlijmd legservice bent u zeker van een professionele en volledige visgraat vloerverwerking service waarbij de totale visgraat patroon vloer wordt gelegd door een echte specialist. Bestel eenvoudig het aantal vierkante meter visgraat PVC stroken (incl. snijverlies) en bestel deze legservice (excl. snijverlies) mee. De beste materialen lijm en egaline worden bij deze legservice Gratis aangeboden. Het meebestellen van deze producten is dus niet nodig! 

Onze legservice bestaat uit vakmannen met jarenlange ervaring in het egaliseren van vloeren en het verlijmen van PVC stroken. Zo bent u zeker van het behoudt van uw garantie op uw visgraat vloer. Bovendien bent u zeker van een juiste werkwijze met het egaliseren. Het afvlakken van de bodem vloer vereist specialistische kennis en is een belangrijk onderdeel bij het verlijmd leggen van een rechte plak of visgraat PVC vloer. De verlijmde PVC legservice kan uitsluitend worden meebesteld met 1 van onze verlijmbare PVC vloeren. De minimale afnamehoeveelheid voor deze legservice is 30 m2.

De Gadero visgraat PVC vloer leggers gaan snel maar zeker ook professioneel te werk, en voorzien u waar nodig van advies. Zo denken ze mee over bijvoorbeeld de legrichting en voorzien ze u hierbij van tips. Bestel deze legservice eenvoudig mee met de te verlijmen PVC vloerdelen naar keuze en laat het werk over aan de vakmannen van Gadero. Vervolgens zal 1 van onze medewerkers een afspraak voor het leggen van de PVC stroken met u inplannen.

€ 41,95 € 38,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp
Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Legservice PVC verlijmd leggen Gadero Klus egaliseren ondervloer Legservice Visgraat PVC Verlijmd - Inclusief Primer, Egaline en Lijm Laat uw bodemvloer vakkundig egaliseren & PVC verlijmd leggen Op voorraad
€ 41,95 € 38,95 Per m2 incl. BTW