Logo Gadero
service

Meister DD 300 Silent Touch Knoest Eiken Creme Wit 215.9 x 21.6 x 0.5 cm

Productnummer
FL3004-KECW
IJzersterk Kunststof
Voorzien van luxe omlopende Voeg
6947_dd_300_meister_silent_touch_knoest_eiken_creme_wit_perspektive
6947_dd_300_meister_silent_touch_knoest_eiken_creme_wit_detail
Per m2

37,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
215,9 cm
Breedte
21,6 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 20 jaar garantie

  • Geurneutraal

  • Gemakkelijk te reinigen

Specificaties

Kleur
Wit
Lengte
215,9 cm
Dikte
5 mm
Breedte
21,6 cm
Jaren garantie
20 jaar

Meister DD 300 Silent Touch Knoest Eiken Creme Wit 215.9 x 21.6 x 0.5 cm

De Silent Touch Catega Flex vloerdelen van >Meister in de rustieke Knoest Eiken Creme Wit kleur hebben een riant landhuis formaat van 215,9 x 21,6 x 0,5 cm. Deze vloerdelen worden geproduceerd zonder PVC. Zo bent u met deze Silent Touch vloerdelen van Meister zeker van een weekmakervrije vloer van schoon materiaal. Desondanks is de kwaliteit en sterkte van het materiaal gelijk aan die van een PVC click strook. Er wordt dan ook 20 jaar garantie gegeven op deze kunststof klik vloer. De eerder genoemde weekmakers zijn vaak wel aanwezig in lage kwaliteit PVC vloeren en zijn vaak schadelijk voor de gezondheid. Bij vloerenzaak Gadero worden deze Meister Silent Touch vloeren Gratis Thuisbezorgd.

Waar de normale PVC stroken verlijmd moeten worden aan de egale ondergrond is dit click vinyl eenvoudig zelf te leggen. Het Silent Touch is namelijk voorzien van een handig Multiclic bevestiging systeem. Meister combineerd zo alle voordelen van PVC met de eenvoud van een laminaat vloer. Bovendien zorgt dit Multiclic in combinatie met de AquaSafe laag ook nog voor een waterdichte vloer. Doordat de click stroken uitermate dun worden geproduceerd is dit een uitstekende vloer boven een vloer verwarming. De kunststof planken zijn voorzien van een fraaie omlijstende voeg.

Het Meister DD 300 Silent Touch 6497 Knoest Eiken Creme Wit Click Vinyl is uitermate eenvoudig in gebruik. De PVC vrije Click vloeren zijn eenvoudig schoon te maken met de standaard schoonmaakmiddelen. Daarnaast hebben deze Silent Touch stroken geen onderhoud nodig. Door de schone productie methode is dit Click Kunststof uitermate gezond en kindvriendelijk. Net als bij PVC zijn deze Meister Silent Touch planken zacht, geluidsdempend en warm aan de voeten. Gaat u deze kunststof Click vloer zelf leggen? Zie hier tips en instructies voor het >leggen van laminaat.