PVC & Vinyl Vloeren

PVC & Vinyl Vloeren - Click & Verlijmd PVC Vloer - Visgraat PVC

Alle vloeren Gratis Thuisbezorgd

GRATIS BEZORGING PVC vloeren - Bent u op zoek naar een moderne kindvriendelijke vloer? PVC vloeren worden steeds populairder door de vele voordelen van deze houtvervangende planken. Zo is een vloer van PVC of Vinyl stroken eenvoudig schoon te maken, onderhoudsarm en zijn deze kunstof vloeren bovenal zeer duurzaam. De klik-vinyl en standaard PVC stroken zijn geluidsdempend en zeer warmte geleidend, dus goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast voelen de buigzame PVC planken in vergelijking met laminaat warm en comfortabel aan. Wilt u goedkoop PVC of Vinyl vloeren kopen van A-kwaliteit merken als mFLORFloer en Meister? Bestel hier uw doe het zelf Click PVC of PVC vloerdelen voor verlijmen voor de beste prijs en profiteer van onze snelle levering in heel Nederland en Vlaanderen uit eigen voorraad. 

PVC vloeren in het echt bekijken?

Wilt u pvc vloeren in het echt bekijken? Dat kan bij voor alle Floer klikpvc vloeren en visgraat pvc bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker echt tijd voor u vrijmaakt. Of bestel een proefmonster (zie productpagina's) voor een duidelijk beeld van de kleur, vorm en kwaliteit.

Minimale ordergrootte is 10 m2. Bestel altijd 10% extra om snijverlies op te vangen. 

 

Bij PVC & vinyl vloerspecialist Gadero gebruiken we geen ingewikkelde pakeenheden, u krijgt gewoon het bestelde aantal vierkante meters PVC vloer, gratis thuisbezorgd!

Click PVC of Verlijmd PVC? 

De PVC & Vinyl vloeren van Gadero kunnen verlijmd worden maar er zijn ook kunsstofvloeren beschikbaar die "zwevend" kunnen worden gelegd. Dankzij een onderplaat met Click verbinding is het voor iedereen mogelijk dit Vinyl of PVC te leggen. U legt dit klik-PVC namelijk met de eenvoud van Laminaat. Dit maakt het meeverhuizen van de vloer ook mogelijk. Bovendien is de toplaag van dit klik PVC of vinyl een stuk comfortabeler en warmer aan de voeten dan bij laminaat. Voor de PVC vloeren voor leggen met lijm adviseren we altijd door onze specialisten te laten leggen. Lees hier hoe PVC vloeren verlijmd worden.

Kijk ook altijd of de vloer die u uitzoekt past bij waar u hem voor wilt gebruiken. Dit ziet u onder andere aan de gebruiksklasse van de vloer. Lees ook onze blog voor meer informatie over de gebruiksklasse van PVC vloeren. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Click PVC vloeren

Snel vloeren leggen? Ons Doe-het-zelf Click-PVC met laminaat klik-systemen als Multiclic zorgt ervoor dat u snel en zonder gereedschap uw vloer soepel kunt leggen. Wij besparen nooit op het merk kliksystemen van alle klikpvc vloeren, zodat u geen problemen hebt bij het leggen of kieren krijgt naderhand. Ook werken we uitsluitend met maatvaste PVC stroken, dus geen B-keuze partijen!

U bent alleen de juiste Click PVC ondervloer nodig. De klik Vinyl of PVC vloer is wat betreft het verwerken te vergelijken met een laminaat vloer. Gebruik bij het click pvc ook een stootblok om de planken voorzichtig aan te tikken zonder deze te beschadigen. U vindt dit stootblok met handige afstandhouders en slagijzer in de Laminaat & Parket legset.

Egaliseren bij verlijmde PVC vloeren

Let op, bij verlijmde PVC binnenvloeren is het een must een uiterst vlakke ondergrond te hebben. Eventuele oneffenheden in de ondervloer zullen altijd zichtbaar worden in het uiteindelijke vloeroppervlak. Wij raden aan bij het egaliseren en verlijmen van de PVC stroken altijd een specialist in te schakelen. Een ondervloer is bij dit PVC niet nodig aangezien de stroken op de egale bodemvloer worden verlijmd. Bent u niet zeker of uw bodemvloer vlak genoeg is? Stuur ons een aantal detailfoto's van de grootste oneffenheden in de ondergrond. Aan de hand van deze foto's kunnen we u adviseren over het wel of niet leggen van de verlijmde PVC stroken.

Visgraat PVC vloer? 

Ook het populaire visgraat patroon is nu beschikbaar in PVC. Zo heeft u wel de voordelen van een prachtige eiken houten vloer met voelbare houtstructuur, maar niet de nadelen als onderhoud en krasgevoeligheid. Ontdek de verschillende collecties van Floer en mFLOR. Gadero levert onder andere de populaire mFLOR collecties Parva Parquet en Parva Plus Gratis bij u aan huis! 

Twijfelt u nog over een PVC vloer? Lees dan ook onze blog over de voordelen van een PVC

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode