Plak PVC Vloeren

Plak PVC Vloeren - Verlijmd PVC Vloer - Visgraat PVC

Alle vloeren Gratis Thuisbezorgd

GRATIS BEZORGING PVC vloeren - Bent u op zoek naar een moderne kindvriendelijke Plak PVC vloer? Verlijmde PVC vloeren worden steeds populairder door de vele voordelen van deze houtvervangende planken. Zo is een vloer van PVC of Vinyl stroken eenvoudig schoon te maken, onderhoudsarm en zijn deze kunststof vloeren bovenal zeer duurzaam. De Plak vinyl en standaard PVC stroken zijn geluidsdempend en zeer warmte geleidend, dus goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast voelen de buigzame plak PVC planken in vergelijking met laminaat warm en comfortabel aan. Dit betekend extra woongenote! Wilt u betaalbaar PVC of Vinyl vloeren kopen van A-kwaliteit merken als mFLORFloer en Beautifloor? Bestel hier uw Plak PVC stroken voor verlijmen op geëgaliseerde ondergrond voor de beste prijs en profiteer van onze snelle levering in heel Nederland en Vlaanderen uit eigen voorraad. 

PVC vloeren in het echt bekijken?

Wilt u verlijmde pvc vloeren in het echt bekijken? Dat kan! Kom bijvoorbeeld niet alleen voor de plak PVC vloeren maar ook bijvoorbeeld alle Floer click pvc vloeren en visgraat click pvc vloeren langs bij onze showroom in Breukelen. Doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker echt tijd voor u vrijmaakt. Of bestel een proefmonster (zie productpagina's) voor een duidelijk beeld van de kleur, vorm en kwaliteit van uw favoriete vloer.

Minimale ordergrootte is 10 m2. Bestel altijd 10% extra om snijverlies op te vangen. 

Wat zijn de verschillen tussen laminaat vloer en PVC vloer?

Geen keuze kunnen maken tussen PVC vloer en laminaat vloer? Het is van belang om te weten wat de verschillen tussen deze soorten vloeren zijn, voordat u een beslissing neemt. In deze video legt Floer u uit wat deze verschillen zijn.

 

Bij Plak PVC & vinyl vloer specialist Gadero gebruiken we geen ingewikkelde pakeenheden, u krijgt gewoon het bestelde aantal vierkante meters PVC vloer, gratis thuisbezorgd! Niet zeker hoeveel vierkante meter vloer u nodig heeft? In onze blog leggen wij u uit hoe u het benodige aantal vierkante meter voor uw vloer berekent

Een Click PVC of Plak PVC vloer? 

De plak PVC & Vinyl vloeren van Gadero kunnen verlijmd worden gelegd maar er zijn ook kunststof vloeren beschikbaar die "zwevend" kunnen worden gelegd. Dankzij een klik verbinding is het voor iedereen mogelijk om Click PVC vloeren te leggen. U legt dit klik PVC namelijk met de eenvoud van Laminaat. Dit maakt het meeverhuizen van de vloer ook mogelijk. Bovendien is de toplaag van deze klik PVC vloer of vinyl een stuk comfortabeler en warmer aan de voeten dan een laminaat vloer. Doordat de Plak PVC vloeren worden verlijmd met lijm adviseren we altijd dit door onze specialisten te laten leggen. Bij het verlijmen van een Plak PVC vloer heeft u overigens nog meer profijt van uw vloerverwarming! Lees onze blog om er achter te komen welke vloeren zeer goed gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming in 'Welke vloer is geschikt voor vloerverwarming?'. Bekijk ook onze blog als u meer wilt weten over het verschil tussen Click PVC en Plak PVC vloeren.

Kijk ook altijd of de vloer die u uitzoekt past bij waar u hem voor wilt gebruiken. Dit ziet u onder andere aan de gebruiksklasse van de vloer. Lees onze blog voor meer informatie over de gebruiksklasse van PVC vloeren. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Zowel Click PVC als Plak PVC vloeren staan ook in onze top 3 voor kinderkamer vloeren. Bekijk ook onze blog 'Welke vloer is geschikt voor de kinderkamer?' voor meer informatie.

Egaliseren bij Plak PVC vloeren

Let op, bij verlijmde PVC binnen vloeren is het een must een uiterst vlakke ondergrond te hebben. Eventuele oneffenheden in de ondervloer zullen altijd zichtbaar worden in het uiteindelijke vloeroppervlak. Wij raden aan bij het egaliseren en verlijmen van de Plak PVC vloeren altijd een specialist in te schakelen. Een ondervloer is bij verlijmd PVC niet nodig aangezien de kunststof en vinyl vloeren op de egale bodemvloer worden verlijmd. Bent u niet zeker of uw bodemvloer vlak genoeg is? Stuur ons een aantal detailfoto's van de grootste oneffenheden in de ondergrond. Aan de hand van deze foto's kunnen we u adviseren over het wel of niet leggen van de Plak PVC en vinyl stroken. Lees hier hoe PVC vloeren verlijmd worden.

Visgraat Plak PVC vloer?

Bent u op zoek naar een Plak PVC vloer in het populaire visgraat patroon? Zo heeft u wel de voordelen van een prachtige eiken houten vloer met voelbare houtstructuur, maar niet de nadelen als onderhoud en krasgevoeligheid. Er zijn verschillende verlijmbare Visgraat PVC vloeren zoals de vloeren collecties van Floer en mFLOR. Wilt u een extra grote Plak PVC visgraat vloer? Bekijk de XL Visgraat Plak PVC vloeren! Deze unieke kunststof vloeren zijn extra breed en lang en worden verlijmd op de bodemvloer. Gadero levert onder andere de populaire mFLOR collecties Parva Parquet en Parva Plus Gratis bij u aan huis!

Twijfelt u nog over een PVC vloer? Lees dan ook onze blog over de voordelen van een PVC vloer. Als u eenmaal voor een PVC vloer gekozen heeft, dient u deze ook te onderhouden. Wij vertellen u graag hoe u een PVC vloer onderhoudt

Meer weten over plak PVC en de andere vloeren uit ons assortiment? Bekijk dan Gadero TV Live vanuit onze showroom in Breukelen. Hier hebben wij een mooie showroom met verschillende vloeren!

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode