Nu 10% korting op alle vloeren Klik hier voor meer info

PVC Vrij Click Vinyl Vloeren - Eiken Klik Vinyl - Meister

GRATIS BEZORGING - Bent u op zoek naar een Click Vinyl vloer welke vrij is geproduceerd van PVC? In deze categorie vindt u verschillende vloeren welke eenvoudig zijn te leggen dankzij gemakkelijke klik verbinding. Waar PVC vaak wordt geproduceerd uit weekmakers welke in enkele gevallen schadelijk kunnen zijn, worden deze vloeren PVC vrij geproduceerd. Dit betekent een super schone vloer van A-merken als bijvoorbeeld Meister. Met dit eenvoudige doe het zelf PVC vrije Vinyl, bent u verzekerd van alle gemakken en voordelen van een PVC vloer. De stroken zijn daarbij uiterst dun geproduceerd en daardoor zeer geschikt voor gebruik bij uw vloerverwarming!  Bent u op zoek naar een visgraat click PVC of verlijmde PVC in tegel of XL visgraat plak PVC vloer? U vindt het allemaal, gratis thuisbezorgd, bij vloerenspeciaalzaak Gadero. 

PVC vrije Vinyl vloeren in het echt bekijken?

Wilt u de geavanceerde vinyl vloeren in het echt bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom voor (bijna) alle plak, click PVC en visgraat click PVC vloeren in onze showroom te Breukelen. Wij adviseren om vooraf een afspraak te maken. Op deze wijze bent u verzekerd van tijd van een van onze verkoopmedewerkers. Wij helpen u graag met het maken van een juiste keuze voor een schone PVC vrije vloer! 

Bij Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt het aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Schone vloeren met een lange levensduur, geschikt voor vloerverwarming

Het Eiken Click PVC vrije Vinyl bij Gadero wordt gemaakt uit vergelijkbaar materiaal als laminaat. Echter zijn deze schone click PVC vloeren extra dun en daardoor zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. De lage warmteweerstand zorgt ervoor dat de warmte van uw eventuele vloerverwarming snel en eenvoudig de ruimte krijgt en met een lage energie rekening tot gevolg. De flexibele planken zijn daarnaast van hoge kwaliteit waarmee uverzekerd bent van een lange levensduur. De Klik PVC stroken zijn uitermate sterk, slijtvast en krasbestendig. 

De PVC vrije vloeren zijn eenvoudig en snel te leggen! Het plaatsen wordt extra op weg geholpen met de volgende instructies voor het leggen van laminaat. Ook hier kan de Laminaat & Parket legset met stootblok en afstandhouders van pas komen. 

Onderhoudsarm, waterbestendig en kindvriendelijk

Het Klik-PVC vrij is niet alleen schoon geproduceerd, maar ook gemakkelijk schoon te houden. Dankzij de hoge waterbestendigheid van de vloerdelen kunt u de vloerdelen eenvoudig dweilen of afnemen met een vochtige doek. Dit maakt deze vinyl vloeren tot een uitermate gebruikersvriendelijke kunsstofvloer. U kunt deze vloer stroken eenvoudig reinigen met de standaard schoonmaakmiddelen. 

Nog niet overtuigd? Vraag gerust een proefmonster aan of neem met al uw vragen of opmerkingen contact op met onze vloeradviseurs! 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode