Schone vloeren met een lange levensduur, geschikt voor vloerverwarming

Het Eiken Click PVC vrije Vinyl bij Gadero wordt gemaakt uit vergelijkbaar materiaal als laminaat. Echter zijn deze schone click PVC vloeren extra dun en daardoor zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. De lage warmteweerstand zorgt ervoor dat de warmte van uw eventuele vloerverwarming snel en eenvoudig de ruimte krijgt en met een lage energie rekening tot gevolg. De flexibele planken zijn daarnaast van hoge kwaliteit waarmee uverzekerd bent van een lange levensduur. De Klik PVC stroken zijn uitermate sterk, slijtvast en krasbestendig. 

De PVC vrije vloeren zijn eenvoudig en snel te leggen! Het plaatsen wordt extra op weg geholpen met de volgende instructies voor het leggen van laminaat. Ook hier kan de Laminaat & Parket legset met stootblok en afstandhouders van pas komen. 

Onderhoudsarm, waterbestendig en kindvriendelijk

Het Klik-PVC vij is niet alleen schoon geproduceerd, maar ook gemakkelijk schoon te houden. Dankzij de hoge waterbestendigheid van de vloerdelen kunt u de vloerdelen eenvoudig dweilen of afnemen met een vochtige doek. Dit maakt deze vloeren tot een uitermate gebruikersvriendelijke kunsstofvloer. U kunt deze vloer stroken eenvoudig reinigen met de standaard schoonmaakmiddelen. 

Nog niet overtuigd? Vraag gerust een proefmonster aan of neem met al uw vragen of opmerkingen contact op met onze vloeradviseurs! 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u