Q&S Gartendeco

Q&S Gartendeco - hier begint uw tuindroom!

Bent u op zoek naar een houten tuinhuis of aluminium veranda? Vlak over de grens bij Emmen vindt u blokhutten en tuinhuisjes in Duitsland op ons showterrein van 20.000m2 te Meppen in Duitsland. Net over de grens bij Emmen vindt u tuinhuisjes van gerenommeerde merken, zoals Tuindeco met tuinhuisjes uit Nederland en Gardenhouses met blokhutten uit Duitsland van de welbekende Duitse kwaliteit. Daarnaast hebben wij veranda’s van het gerenommeerde merk Gardendreams. Wij leveren alle producten van deze merken. Wij helpen u graag een keuze uit een uitgebreid assortiment te maken. Een tuinhuis uit Nederland of een tuinhuis uit Duitsland? Dit levert voor u geen enkel verschil op! Wij leveren net zo snel en hetzelfde of zelfs nog betere kwaliteit dan onze concurrenten door heel Nederland. Komt u een blokhut in Meppen bekijken, dan kunt u meteen inspiratie opdoen voor de nieuwste trends op het gebied van tuinhuizen, overkappingen, tuinmeubelen en bestrating op ons gezellige terrein!

vestiging Meppen Gadero Duitsland

Op onze website kunt u meer informatie vinden over een blokhut, tuinhuisje of voor in de tuin, een veranda. Bovendien vindt u hier regelmatig een aanbieding voor blokhutten en aanbiedingen voor tuinhuisjes. Kijkt u gewoon regelmatig op de website om een goedkope blokhut in Duitsland te vinden!

Wilt u liever advies, voordat u tot aanschaf overgaat? Ons team zoekt samen met u naar de ideale oplossing op basis van uw wensen. Dankzij de jarenlange ervaring wordt u deskundig geadviseerd en kunt u erop vertrouwen het beste resultaat voor uw situatie te realiseren. Dat kan betekenen dat u met een standaardoplossing uw tuindroom creëert. Maar misschien sluit maatwerk beter aan op uw wensen. Q&S Gartendeco kan u in elke stap begeleiden.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast onze meest populaire blokhutten.

Tuinhuisjes van Q&S Gartendeco

Tuinhuizen en blokhutten vergroten uw leefruimte en laten u meer van het buitenleven genieten. Ook wanneer uw plannen heeft voor een kantoor of atelier kunt u aan een tuinhuis denken. En wat denkt u van een tuinhuis als extra gastenverblijf? De droom van een man cave of woman shed kunt u ook met een tuinhuis in vervulling laten gaan! Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor het gebruik van een tuinhuis. Een eenvoudige variant kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor de opslag van tuingereedschap en fietsen. In de online shop van Q&S Gartendeco vindt u ongetwijfeld het tuinhuis dat past bij uw tuinwens. Regelmatig hebben wij een aanbieding voor een tuinhuis, dus houd vooral de website in de gaten!

tuinhuisjes terrein meppen

Blokhutten van Q&S Gartendeco

Blokhut en tuinhuis: beide benamingen worden door elkaar gebruikt. Maar er zit wel degelijk een verschil tussen deze twee en wel in de manier van opbouwen. Bij een blokhut worden de houten balken op elkaar gestapeld en grijpen de hoeken in elkaar. Bij een tuinhuis is sprake van wandelementen die met elkaar verbonden worden. De hoeken worden afgedekt met hoekprofielen.
Een blokhut is altijd van hout. Een tuinhuis kan uit verschillende materialen bestaan. Bij Q&S Gartendeco kunt u kiezen uit blokhutten, houten tuinhuizen en aluminium tuinhuizen. Een blokhut voor het nederlandse weer heeft een minimale dikte van 19mm nodig. In de bouwmarkten is dit vaak vele malen dunner.

Tuinhuis op maat van Q&S Gartendeco

En wat als u niet uw ideale tuinhuis of overkapping kunt vinden? Q&S Gartendeco ontwerpt dan samen met u dat waar u naar op zoek bent. Onze houtbouw in Duitsland heeft dankzij jarenlange ervaring een zeer goede naam opgebouwd. Of het nu een tuinhuis is, dat geheel aan uw wensen voldoet. Of die kapschuur in dat dorpje waar u op vakantie was. Met onze houtbouw op maat lukt het u uw tuindroom te realiseren.

aluminium overkapping showroom meppen

Terrasoverkapping van Q&S Gartendeco

Wilt u het hele jaar door buiten zitten en genieten van het buitenleven? Dan adviseren wij te kiezen voor gemak en een keuze te maken uit onze veranda’s met standaard afmetingen, welke eenvoudig door uzelf op te bouwen zijn. Bij Q&S Gartendeco kunt u kiezen voor een houten overkapping en een aluminium overkapping. De aluminium overkapping is (ook op een later tijdstip) uit te bouwen tot een tuinkamer met glasschuifwand. De overkappingen zijn in diverse afmetingen, houtsoorten of kleuren te krijgen. Voor de overkapping kunnen verschillende dakbedekkingen worden gekozen.

Veranda van Q&S Gartendeco

Het is ook mogelijk een terrasoverkapping op maat te laten maken en monteren. Wanneer uw wensen iets complexer zijn, uw huis een uitbouw heeft, waardoor een standaard veranda niet tot de mogelijkheden behoort, is dat geen probleem voor Q&S Gartendeco. Samen met u ontwerpt het team van Q&S Gartendeco uw veranda op maat. Voor elke hoek is een terrasoverkapping mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijstaande veranda te plaatsen. U hoeft dan geen rekening te houden met hoeken aan het huis. U heeft enkel een aantal staanders meer nodig om een bijna plat dak terrasoverkapping te realiseren.

Showroom Duitsland Gadero

Houten garage van Q&S Gartendeco

Een houten garage draagt bij aan het behoud van uw waardevolle eigendommen. Het is een voordelige oplossing, die bovendien ook nog eens extra sfeer aan uw woonomgeving geeft! Alle houten garages in de webshop hebben nog extra bergruimte, zodat uw fietsen en tuingereedschap ook een plek kunnen vinden in de ruime garage.

Carport van Q&S Gartendeco

Carports zijn een oplossing, als een garage met wanden niet mogelijk is, maar een overkapping wel.
Q&S Gartendeco biedt u de keuze uit diverse houten carports en aluminium carports. Kiest u voor een aluminium carport, dan heeft u onder andere keuze uit een elegante boog carport of een carport met zadeldak. Vrijwel alle carports die worden aangeboden in onze webshop, zijn opgebouwd op ons showterrein in Meppen.

Showroom Meppen Duitsland Gadero

Tuinverlichting van Q&S Gartendeco

Een gedegen tuinplan omvat ook tuinverlichting. Tenslotte wilt u ’s avonds ook volop kunnen genieten van uw tuin! Een goed verlichtingsplan houdt rekening met hoofdpunten en sfeerverlichting. Alle benodigde verlichting vindt u in de webshop van Q&S Gartendeco. Wilt u geadviseerd worden waar u het beste uw verlichting in uw tuin kunt plaatsen? Komt u dan naar ons showterrein in Meppen, waar onze adviseurs u graag helpen.

Tuinmeubelen van Q&S Gartendeco

Tuinmeubelen voor uw nieuwe veranda, tuinhuis, blokhut en tuin maken het plaatje af. Kies u voor een luxe uitstraling van een loungeset of een tuintafel van teak met tuinstoelen van wicker? Of past een speelse picknicktafel met buitenspeelgoed beter bij uw wensen? U kunt rustig achterover leunen en binnenkort genieten van uw tuin, omdat u alles in één keer in onze webshop kunt bestellen!