Logo Gadero
service

Quick Step PVC Alpha Click

De Quick Step Alpha PVC serie is een uniek collectie Click PVC vloeren beschikbaar in tegels en planken. De stroken van de QuickStep Alpha collectie zijn voorzien van een natuurlijk hout uitstraling en dit wordt extra benadrukt door de aanwezigheid van een natuurlijk groef rondom. Net als de planken zijn de tegels met een realistisch design verkrijgbaar met een realistische v-groef. 

Waterbestendig vloer

De vinyl vloeren zijn volledig waterberstendig en maakt dit de vloeren geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals een keuken. Om te zorgen dat de Quick Step rechte plank en tegel formaat vloeren stabiel liggen, zijn de vloeren voorzien van een harde kern van steen miniralen, dit wordt ook wel 'Ridigd Core' genoemd. Door het toepassen van de gepatenteerde Uniclic kliksysteem zijn de PVC vloeren net als een laminaat vloer gemakkelijk en zelfstandig te leggen.  GRATIS BEZORGING - Gadero is de nummer 1 vloeren specialist met een groot aanbod binnenvloeren van Eiken parket grote merken zoals Quick Step, Floer, Meister en mFlorLet op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Vloerverwarming & Click PVC

Wanneer u een vloer zoekt welke geschikt is voor vloerverwarming dan zit u bij de Apha Vinyl collectie van Quick Step op het juiste adres. De warmteweerstand van een vloerdeel bedraagt slechts 0,025 m² K/W, vergeet niet de warmteweerstand van een geschikt ondervloer voor Click PVC vloeren mee te bereken voor de totale warmteweerstand.  Om te zorgen dat uw nieuwe PVC vloer jaren lang mooi blijft uitzien is er een afgedicht toplaag toegepast, welke krassen en slijtage tegengaat. Op een Quick Step Aplha PVC vloer ontvangt u 25 jaar garantie!

Vloer laten leggen

Bij Gadero is het online kopen van vloeren gemakkelijk en voordelig! Wilt u de vloer laten plaatsen door een echte vloerenspecialist? Bestel gemakkelijk en eenvoudig een legservice opmaat samen met de vloer en ondervloer. Ook voor het laten plaatsen van muurplinten bent u bij ons op het juiste adres! Heeft u een offerte op maat gewenst? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen Utrecht.