Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3030-AVMP40236   |   Zeer krasbestendig   |   Makkelijk te leggen

Informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

Adviesprijs
€ 53,95 € 48,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Zeer goed bestand tegen krassen
  • Makkelijk te onderhouden
  • Gebruiksklasse 33
  • Fabrieksgarantie van 25 jaar
  • De voelbaarheid van de houtstructuur loopt niet gelijk met het design

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

Zoekt u een lichte click PVC vloer met een luxe uitstraling? Dan is de Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks - AVMP40236 - Botanisch Beige misschien wel iets voor u! Het Quick Step Botanisch Beige is een beige kleurige vloer met een luxe 4 V-groef. Deze V-groef benadrukt de klik vinyl planken in de beige vloer. Elke klik vinyl strook heeft een afmeting 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

Deze lichte kleurige click vinyl vloer heeft een bijzondere toplaag. Zo is de houtstructuur op de toplaag terug voelen. Daarnaast is het ook mat afgewerkt. De bovenste laag van de vloer is ook nog zeer krasbestendig, doordat het voorzien is van de anti-kraslaag Scratch & Stain Guard. Mocht er vlekken op deze krasbestendige beige vloer komen, deze beschermingslaag zorgt ervoor deze eenvoudig schoon te maken zijn met een PVC reiniger.

Waterbestendige laag

Scratch & Stain Guard is niet de enige beschermingslaag, want de beige achtige vloer is ook voorzien van Hydroseal. Een waterbestendige coating die de klik PVC vloer goed beschermt tegen vocht. Zelfs in de groeven! Het maakt de click PVC vloer zeer geschikt voor vochtige kamers, denk aan het toilet en de keuken. Natuurlijk kan de PVC vloer ook in andere kamers gelegd worden. 

Deze beige vloer, die zeer bestand is tegen water, valt onder de gebruiksklasse 33. Het houdt in dat de waterbestendige vinyl vloer geschikt is voor intensief huishoudelijk en commercieel gebruik. Deze duurzame vloer heeft een fabrieksgarantie van 25 jaar. Voor ondernemers geldt 5 jaar en dit kan verhoogt worden tot 15 jaar.  

Leggen is zo gebeurd

Een ander groot voordeel van de Alpha Vinyl Medium Planks vloer Botanisch Beige is dat het makkelijk te leggen is. Elke klusser kan deze vloer leggen! Deze lichtbruine vloer is namelijk voorzien van het kliksysteem Uniclic: Quick Step zeer gebruiksvriendelijk bevestigingssysteem. 

Daarnaast hebben we ook instructies voor het leggen. Vergeet niet een ondervloer erbij te nemen. Het is een essentieel product, want het beschermt het kliksysteem van deze doe-het-zelf vloer. Mocht u toch liever een vloer specialist willen inhuren, dan kunt u gebruik maken van onze legservice. Onze vakmensen zullen ook de ondervloer voor u leggen.

Kom naar onze showroom

Onze showroom bevindt zich in Breukelen. Kom langs om planken van verschillende vloerdelen te bekijken. We vragen wel om van te voren een afspraak te maken. Mocht Breukelen te ver zijn, dan kunt ook een proefmonster aanvragen op deze productpagina. We versturen een deel van deze click PVC strook naar u.

Advies nodig

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord! Woont u in Nederland of Vlaanderen, dan versturen we de vloerdelen gratis naar u toe. Er geldt wel een minimale afname van 10 m2.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Beige Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm Emissiewaarde A+   |   Zeer krasbestendig   |   Makkelijk te leggen Op voorraad
€ 48,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u