Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

Productnummer: FL3030-AVMP40236 Zeer krasbestendig   |   Makkelijk te leggen

Informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 51,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Zeer goed bestand tegen krassen
  • Makkelijk te onderhouden
  • Gebruiksklasse 33
  • Fabrieksgarantie van 25 jaar
  • Niet 100% krasbestendig

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

Zoekt u een click PVC vloer die niet té donker of licht is? Dan is misschien de Quick Step PVC Alpha Vinyl Medium Planks AVMP40236 Botanisch Beige wel iets voor u! De Quick Step Botanisch Beige is een beige kleurige vloer met een luxe V-groef, die de planken in de vloer benadrukt. Waardoor de vloer een luxe look heeft. De click vinyl vloer heeft een bijzondere toplaag. Zo is de houtstructuur op de toplaag terug voelen. Daarnaast is het ook mat afgewerkt, waardoor het niet glanst. In tegenstelling tot een goedkope klik vinyl vloer. De bovenste laag van de vloer is ook nog zeer krasbestendig, doordat het voorzien is van de anti-kraslaag Scratch & Stain Guard.

Waterbestendige laag
Scratch & Stain Guard is niet de enige beschermingslaag, want de vloer is ook voorzien van Hydroseal. Een waterbestendige coating die de klik PVC vloer goed beschermt tegen vocht. Zelfs in de groeven! Het maakt de click PVC vloer geschikt voor vochtige kamers, denk aan het toilet en de keuken. Natuurlijk kan de PVC vloer ook in andere kamers gelegd worden. Daarnaast zorgt de Hydroseal ook ervoor dat vlekken makkelijker eraf gaan. Deze beige vloer valt onder de gebruiksklasse 33. Het houdt in dat de vloer geschikt is voor intensief huishoudelijk en commercieel gebruik. De vloer heeft een fabrieksgarantie van 25 jaar! 

Leggen is zo gebeurd
Een ander groot voordeel van de Quick Step PVC Botanisch Beige is dat het makkelijk te leggen is. Elke klusser kan deze vloer leggen! Deze lichtbruine vloer is namelijk voorzien van het kliksysteem Uniclic: Quick Step zeer gebruiksvriendelijke bevestigingssysteem. Daarnaast hebben we ook instructies voor het leggen. Mocht u toch liever een vloer specialist willen inhuren, dan kunt u gebruik maken van onze legservice.

Kom naar onze showroom
Onze showroom bevindt zich in Breukelen. Kom langs om deze vloer en andere vloerdelen te bekijken. Onze vloerspecialisten geven u graag een rondleiding! We vragen wel om van te voren een afspraak te maken. Mocht Breukelen te ver zijn, dan kunt ook een proefstaal aanvragen via de productpagina. Binnen enkele dagen ontvangt u het staal en kunt u het thuis bekijken.

Advies nodig
Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Beige Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm Zeer krasbestendig   |   Makkelijk te leggen Op voorraad
€ 51,95 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u