Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Grijs 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

FloorScore

Productnummer: FL3030-AVMP40237   |   Duurzaam PVC   |   Luxe vloer

Informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

Adviesprijs
€ 53,95 € 48,55 per m² incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Grijs 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Scratch & Stain Guard
  • Diverse milieukeurmerken
  • Laat snel warmte door
  • A-kwaliteit vloer

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Grijs 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

De Quick Step Alpha Click Vinyl Planks - AVMP40237 - Botanisch Grijs hebben een afmeting van 149.4 x 20.9 x 0.5 cm. Deze lichtgrijs eiken planken hebben een 4 V-groef. Ook wel een luxe V-groef genoemd, want het geeft de vloer een luxueus karakter.

Het click vinyl beschikt over een natuurlijk grijs eiken uiterlijk. Deze grijze PVC stroken zijn voorzien van een voelbaar eiken design, zodat de PVC vloer bijna niet te onderscheiden is van een houten vloer. Wilt u de vloer eerst in het echt ervaren? Bestel gemakkelijk een proefmonster of kom langs in onze showroom te Breukelen (Utrecht). Is deze grijs eikenkleur net niet de kleur die u zoekt? Wellicht zit uw perfecte vloer tussen de click PVC vloeren.   

Heeft u vloerverwarming?

PVC vloerdelen zijn namelijk uitstekend voor gebruik met een vloerverwarming en vloerverkoeling. De temperatuur gaat makkelijk door de vloer en deze vloer heeft een zeer lage warmteweerstand van slechts 0.025 m2 K/W! Heeft u geen vloerverwarming? Geen probleem! PVC is zacht aan de voeten en hierdoor voelen de stroken warmer aan dan een harde vloer.

Vinyl van hoog kwaliteit

De Alpha vinyl Planks zijn beschermd tegen slijtages, dankzij de Quick Step Scratch & Stain Guard. Deze click PVC vloeren zijn zo krasbestendig dat ze onder de gebruiksklasse 33 vallen. U krijgt 25 jaar fabrieksgarantie. Voor commercieel gebruik geldt dit 10 jaar en op aanvraag kan de garantie verlengt worden tot 15 jaar!

Een van de grootste voordelen van PVC vloerdelen is dat ze 100% waterproof zijn. Ook in de groeven! Hierdoor zijn de vinyl stroken geschikt voor het dweilen en kunnen de meeste vlekken makkelijk verwijderd worden. Lees ons blog voor het kwaliteit behouden van vinyl vloeren.

Vloer laten leggen of zelf leggen

Neem onze click PVC legservice af en onze professionele vloerenleggers zullen uw nieuwe vloer leggen. WIj hebben jarenlang ervaring in het leggen van vloeren. Mocht u het zelf willen leggen, bekijk dan onze leginstructie. U vindt alle benodigdheden in de click vinyl accessoires.  

Gadero is uw vloeren specialist! Wij hebben een groot assortiment aan binnenvloeren van laminaat, parket en PVC vloeren. Voor het bestellen van een vloer geldt er een minimale afname van 10 m² met gratis bezorging aan huis. Heeft u nog vragen over deze Quick-Step Alpha Vinyl Planks of over een andere vloer? Neem dan gerust contact met ons op voor advies op maat!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Grijs Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanisch Grijs 149.4 x 20.9 x 0.5 cm FloorScore   |   Duurzaam PVC   |   Luxe vloer Op voorraad
€ 48,55 per m² incl. BTW

Laatst bekeken door u