Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanische Gerookte Eik 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

CE Keurmerk

Productnummer: FL3030-AVMP40238   |   Quick Step coatings   |   Zeer duurzaam

Informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

Adviesprijs
€ 53,95 € 48,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanische Gerookte Eik 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Realistische gerookte houten look
  • Zeer goed beschermd tegen slijtage en vlekken
  • Voorzien van Uniclic
  • 25 jaar garantie
  • De voelbare houtstructuur is niet gelijk aan het eiken design

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanische Gerookte Eik 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

De Quick Step Alpha click Vinyl Medium Planks - AVMP40238 - Botanische Gerookte Eik is een click PVC vloer, maar oogt als een lamelparket vloer. De klik PVC vloer heeft namelijk natuurlijk eiken designs met een voelbare houtstructuur. Elke vinyl plank heeft een afmeting van 149,4 x 20,9 x 0,5 cm met een 4 V-groef. De V-groef accentueert het formaat in de click PVC vloer en creëert een luxe uitstraling. Deze luxe click vinyl vloer laat snel de warmte van een vloerverwarming door, doordat het een lage warmteweerstand van 0,025 m² K/W heeft.

Voordelen van Quick Step click PVC vloeren

De Quick Step Alpha klik Vinyl Medium Planks vloeren zijn zeer duurzaam. Deze Botanische Gerookte Eik vloer is bijvoorbeeld voorzien van twee geavanceerde coatings: de Hydro Seal en de Scratch & Stain Guard. Deze Scratch & Stain Guard beschermt deze click PVC vloer tegen de meeste krassen, vlekken, vuil en slijtplekken

De tweede beschermingslaag Hydroseal zorgt ervoor dat de vinyl vloer zeer goed bestand wordt tegen water, ook in de groeven! Daarnaast maakt het de PVC vloer ook geschikt voor vochtige kamers. De duurzame click PVC vloer valt onder gebruiksklasse 33 en is geschikt voor intensief huishoudelijk en commercieel gebruik. Particulieren krijgen 20 jaar fabrieksgarantie en ondernemers ontvangen standaard 5 jaar. Op verzoek kan dit uitgebreid worden tot 15 jaar.

Oordeel het zelf

Wilt u planken van bijvoorbeeld Quick Step, mFLOR, Floer zien, kom dan langs onze showroom in Breukelen. We vragen wel om van te voren een afspraak te maken, zodat een personeel u te woord kan staan. Liever een deel van de strook vanuit uw eigen bank bekijken? Bestel dan een sample via de Proefmonster optie op deze productpagina. 

Gaat u het zelf leggen?

Deze click PVC vloer heeft het kliksysteem Uniclic: een gebruiksvriendelijk kliksysteem. Waardoor iedereen deze klik PVC vloerdelen zelfstandig kan leggen. Bij het leggen van een click vinyl hoort een ondervloer bij. Een Ondervloer vangt het gewicht van de vinyl vloer op en beschermt de Uniclic. Of laat het leggen van de ondervloer en vloer aan onze kundige parketleggers over, door gebruik te maken van onze legservice.

Klantenservice nodig?

Zijn er dingen onduidelijk? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons personeel staat u graag te woord! Wist u dat Gadero gratis bezorgd in Nederland en Vlaanderen. Er geldt een minimale afname geldt van 10 m2.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
 Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanische Gerookte Eik Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Botanische Gerookte Eik 149.4 x 20.9 x 0.5 cm CE Keurmerk   |   Quick Step coatings   |   Zeer duurzaam Op voorraad
€ 48,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u