Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Bruin 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

Productnummer: FL3030-AVMP40090 Speciale coatings   |   Zeer duurzaam

Informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 51,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Bruin 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • 25 jaar garantie
  • Quick Step beschermingslagen
  • Eenvoudig te leggen
  • Niet 100% waterafstotend

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Bruin 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

De Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks AVMP40090 - Herfst Eik Bruin is een donkerbruine click PVC vloer met een houten structuur. U kunt de houten structuur op de filmlaag van de plank voelen! Een plank heeft een afmeting van 149.4 x 20.9 x 0.5 cm met rondom een 4 V-groef. De V-groef benadrukt de dimensies van de planken in de vloer. Het zorgt voor een chic look. 

Kwalitatieve vloer
Het Herfst Eik Bruin click vinyl is een uiterst duurzame vloer. Deze natuurlijke bruine eiken PVC vloer valt namelijk onder gebruiksklasse 33. Het betekent dat de vloer geschikt is voor zowel intensief huishoudelijk als intensief commercieel gebruik. Denk aan ruimtes als slaap- woonkamer, keuken, maar ook kantoor, conferentiezaal, praktijkruimte, kinderdagverblijf, school. Daarnaast krijgt u ook nog eens 25 jaar fabrieksgarantie.

Quick Step eigen ontwikkelde beschermingslagen 
De Quick Step Herfst Eik Bruin vloer is voorzien van twee speciale coatings. Waar Scratch & Stain Guard één daarvan is. Het is een beschermingslaag die de vloer zeer goed beschermt tegen slijtage en vlekken. Daarnaast is er ook nog Hydroseal. Deze coating beschermt de vloer tegen vocht tot in de groeven! Hierdoor is het schoonmaken en -houden een stuk makkelijker. Ook maakt de klik PVC vloer zeer geschikt voor kamers waar regelmatig water wordt gemorst, zoals het toilet en de keuken.

Eerst de vloer bekijken?
We begrijpen heel goed als u de klik vinyl vloer eerst wilt bekijken voordat u het aanschaft. Kom langs onze showroom te Breukelen. Graag van te voren een afspraak maken, zodat een vloerspecialist u te woord kan staan. Is Breukelen te ver? Bestel dan een proefmonster via de productpagina en ontvang het staal binnen enkele dagen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Bruin Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Bruin 149.4 x 20.9 x 0.5 cm Speciale coatings   |   Zeer duurzaam Op voorraad
€ 51,95 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u