Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Chocolade 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

FloorScore

Productnummer: FL3030-AVMP40199   |   Geschikt voor de meeste kamers   |   Voorzien van Uniclic

Informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

Adviesprijs
€ 53,95 € 48,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Chocolade 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Verschillende milieukeurmerken
  • Zeer goed bestand tegen krassen
  • Geschikt voor intensief commercieël gebruik
  • Luxe 4 V-groef
  • Een ondervloer is nodig

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Chocolade 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

De Quick Step Alpha klik Vinyl Medium Planks vloerdelen - AVMP40199 - Herfst Eik Chocolade hebben verschillende natuurlijk donkerbruin eikenhout designs. Deze bruine kleur is vergelijkbaar met chocolade. Het chocolade kleurige click vinyl is een lange plank met een lengte van 149,4 cm, 20,9 cm breed en een dikte van 0,5 cm. Deze lange donkerbruine klik vinyl stroken hebben een robuuste uitstraling, doordat er een 4 V-groef zit. De V-groef benadrukt de afmetingen van de planken in de vloer. 

Geschikt voor de meeste ruimtes

Deze Quick Step donkerbruine click vinyl vloer is geschikt voor de meeste kamers waar veel wordt gelopen. Denk aan bijvoorbeeld de woonkamer, eetzaal, hal, gang, maar ook de hotelkamer, kantoor, receptie, school, verkoopruimtes. De donkerbruine klik vinyl vloer valt namelijk onder gebruiksklasse 33. Deze donkerbruine click PVC stroken hebben een lage warmteweerstand van 0,025 m² K/W.

De Alpha klik Vinyl Medium Planks vloer is zeer goed beschermt tegen vocht, vlekken en krassen, dankzij de Hydro seal en Scratch & Stain Guard. Houd deze Quick-Step vinyl vloer schoon met een PVC reiniger. Vermijd sterke schoonmaakmiddelen voor bijvoorbeeld de tuin en keuken, wat ze tasten de toplaag aan en maken het dof. Deze vinylvloer wordt met 25 jaar fabrieksgarantie geleverd. Bedrijfseigenaren ontvangen 5 jaar en op aanvraag kan dit zelfs verlengt worden tot 15 jaar.

Onze vloerspecialisten staan u graag te woord!

Heeft u vragen over vloerdelen? U kunt bijvoorbeeld naar onze showroom in Breukelen gaan. Waar wij in persoon adviezen kunnen geven en planken van verschillende vloerdelen kunnen laten zien. Om zeker te zijn dat we genoeg tijd voor u kan vrijmaken, vragen wij om van te voren een afspraak te maken. Is Breukelen te ver? Voor het bekijken van planken kunt ook een proefmonster aanvragen op deze pagina en voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Zelf leggen?

Kom goed! Deze donkerbruine click PVC vloer heeft namelijk het gebruiksvriendelijk kliksysteem Uniclic van Quick Step. Hiermee kan iedere klusser deze zelf te leggen vloer leggen. Daarnaast hebben we ook een aantal tips voor het leggen. Vergeet een installatieset en een rubberen hamer niet. Deze click PVC accessoires zorgen ervoor dat de Uniclic niet wordt beschadigd tijdens het leggen.

Goed nieuws voor de klanten die in Nederland of Vlaanderen wonen, want Gadero bezorgt gratis uw vloerdelen! Let op dat er een minimale afname van 10 m2 geldt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Chocolade Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Chocolade 149.4 x 20.9 x 0.5 cm FloorScore   |   Geschikt voor de meeste kamers   |   Voorzien van Uniclic Op voorraad
€ 48,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u