Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Honing 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

Productnummer: FL3030-AVMP40088 Net echt eiken houten vloer   |   Bestand tegen krassen

Informeer naar de actuele naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 51,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Honing 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Makkelijk zelf te leggen
  • Vochtbeschermend
  • Bestand tegen slijtage
  • 25 jaar garantie
  • Niet 100% waterbestendig

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Honing 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

De Quick Step PVC Alpha Vinyl Medium Planks AVMP40088 - Herfst Eik Honing bestaat uit lange planken van maar liefst 149,4 cm! Het plank heeft daarnaast een natuurlijke eiken houten design op de bovenlaag. Dit met voelbare houten structuur samen maakt dit click PVC niet te onderscheiden van een lamel parket vloer.

Geschikt voor intensief gebruik  
De Quick Step
Herfst Eik Honing valt onder de gebruikersklasse 33. Het houdt in dat deze click PVC vloer geschikt voor intensief huishoudelijk en commercieel gebruik. Dit is onder andere dankzij de beschermingslaag Scratch & Stain Guard. Hierdoor is de vloer zeer goed bestand tegen slijtage. U krijgt daarom ook 25 jaar garantie. Naast de Scratch Guard is de Quick Step PVC Alpha ook vochtbestendig dankzij de Hydro Seal. Het maakt de klik PVC vloer geschikt voor vochtige kamers, zoals het toilet en de keuken. 

Zelf te leggen
In de planken zit het eigen ontwikkelde bevestigingssysteem Uniclick. Een eenvoudig kliksysteem waarmee iedereen zelf de vloer van Quick Step kan leggen. Voor het leggen hebben we hier een aantal tips & tricks opgesteld. Op de pagina staat dat het voor laminaat vloeren, maar dit geldt ook voor click PVC vloeren. Mocht u toch een vloerspecialist willen inschakelen, maak dan gebruik van onze legservice.

In het echt bekijken?
Wilt u deze vloer of andere vloeren in levende lijve bekijken? Kom dan naar onze showroom in Breukelen. Graag van te voren een afspraak maken, zodat een personeel u te woord kan staan. Is de showroom te ver? Het is ook mogelijk om een proefstaal aan te vragen via de productpagina. Op deze manier kunt u thuis de vloer bekijken.

Heeft u vragen?
Mocht er nog onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze vloerspecialisten staan u graag te woord.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Click PVC Autumn Oak Honey Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Honing 149.4 x 20.9 x 0.5 cm Net echt eiken houten vloer   |   Bestand tegen krassen Op voorraad
€ 51,95 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u