Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Honing 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

CE Keurmerk

Productnummer: FL3030-AVMP40088   |   Prachtige eiken designs   |   Zeer goed bestand tegen krassen

Informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

Adviesprijs
€ 53,95 € 48,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Honing 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Makkelijk zelf te leggen
  • Vochtbeschermend
  • Bestand tegen slijtage
  • 25 jaar garantie
  • Niet 100% waterbestendig

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Honing 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

De Quick Step PVC Alpha Vinyl Medium Planks - AVMP40088 - Herfst Eik Honing bestaat uit lange planken van maar liefst 149,4 cm! Deze lange click vinyl planken hebben natuurlijk bruin eiken designs met een gouden honing tintje. Dit samen met de voelbare houtstructuur maakt deze extra lange vloerdelen haast niet te onderscheiden van een parketvloer. De XL click PVC stroken hebben een warmteweerstand van 0,025 m² K/W.

Geschikt voor intensief gebruik  

De Quick Step PVC Alpha Vinyl Medium Planks vloer in de kleur Herfst Eik Honing valt onder de gebruikersklasse 33. Deze klasse houdt in dat deze XL click PVC vloer zeer geschikt is voor intensief huishoudelijk en commercieel gebruik. Dit is dankzij onder andere de keiharde beschermingslaag Scratch & Stain Guard. Hierdoor is de krasbestendige vinylvloer zeer goed bestand tegen slijtage

Naast de Scratch Guard is de Quick Step PVC Alpha ook vochtbestendig, dankzij de Hydro Seal. Het maakt de duurzame klik PVC vloer geschikt voor vochtige kamers, zoals het toilet en de keuken. U krijgt 25 jaar fabrieksgarantie bij aankoop van deze waterbestendige klik vinyl vloer. Bedrijven ontvangen 5 jaar en op aanvraag kan dit verlengt worden tot 15 jaar.

Zelf te leggen

Voordat u deze click vinyl vloer legt, is het van belang om een aantal materialen te verzamelen, zoals een ondervloer. Een ondervloer vangt het gewicht van een klikvloer op en beschermt de klikverbindingen in de vloer. Gebruik een rubberen hamer voor het leggen van de stroken. Deze zachte hamer zorgt ervoor dat het kliksysteem niet beschadigd wordt.

In deze bruin eiken planken zit het eigen ontwikkelde bevestigingssysteem Uniclic. Een eenvoudig kliksysteem waarmee iedereen zelf de klik vinyl vloer van Quick Step kan leggen. Voor het leggen hebben we hier een aantal tips & tricks opgesteld. Op de pagina staat dat het voor laminaat vloeren, maar dit geldt ook voor click PVC vloeren. Mocht u toch een vloerspecialist willen inschakelen, maak dan gebruik van onze legservice.

In het echt bekijken?

Bekijk planken van deze vloer of andere vloerdelen in onze showroom in Breukelen. Graag van te voren een afspraak maken, zodat een personeel u te woord kan staan. Is de showroom te ver? Het is ook mogelijk om een proefmonster aan te vragen op deze productpagina. Op deze manier kunt u een deel van de plank thuis bekijken.

Heeft u vragen?

Mocht er nog onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze vloerspecialisten staan u graag te woord! Wij sturen uw nieuwe vloerdelen gratis in Nederland en Vlaanderen. Let op de minimale afname van 10 m2.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Click PVC Autumn Oak Honey Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Herfst Eik Honing 149.4 x 20.9 x 0.5 cm CE Keurmerk   |   Prachtige eiken designs   |   Zeer goed bestand tegen krassen Op voorraad
€ 48,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u