Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Diep Natuur 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

CE Keurmerk

Productnummer: FL3030-AVMP40203   |   Krasbestendig   |   Zelf te leggen

Informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

Adviesprijs
€ 53,95 € 48,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Diep Natuur 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Zeer krasbestendig
  • Vochtwerend
  • Voorzien van het kliksysteen Uniclic
  • Niet 100% bestand tegen slijting

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Diep Natuur 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

De Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks AVMP40203 - Katoen Eik Diep Natuur heeft een lengte van 149,4 cm, een breedte van 20,9 cm en een dikte van 0,5 cm. Er is een luxe V-groef rondom de plank, dit wordt ook wel een 4 V-groef genoemd. Het weergeeft de afmeting van de planken in de vloer en het geeft ook de vloer een luxe uitstraling. Deze click PVC vloer heeft een bruin eiken kleur met een licht tintje. De plank heeft een voelbaar realistische houtstructuur. Het design van de plank is zo realistisch dat het bijna niet te onderscheiden is van een lamelparket vloer. 

Beschermd tegen slijtage en water

Op zoek naar onderhoudsarme vloer? Dan zit u goed met de Katoen Eik Diep Natuur, doordat het voorzien is van Quick Step speciale coatings. Zo heeft de klik PVC vloer onder andere de Scratch & Stain Guard. Een anti-kraslaag waardoor de klik vinyl vloer zeer goed bestand is tegen slijtage én vlekken. Dit gecombineerd met Hydroseal maakt het schoonmaken een heel stuk eenvoudiger. Hydroseal is namelijk een waterbestendige coating, dat ook ervoor zorgt dat de click PVC vloer geschikt is voor kamers met vocht. Dit alles is de reden waarom deze klikbare kunststof vloer onder de gebruiksklasse 33 valt. U krijgt 25 jaar garantie op deze vloer. 

Kom langs onze showroom

Bekijk deze Alpha click PVC vloer en andere vloeren in onze showroom te Breukelen. Waar ons personeel u graag te woord te staat. We vragen wel om een afspraak te maken. Liever vanuit je eigen huis de vloer beoordelen? Dat kan door een proefmonster te bestellen vanuit de productpagina. U ontvangt het staal binnen enkele dagen thuis.

Makkelijk te leggen

Net als alle andere Quick Step vloeren is deze vloer ook eenvoudig te leggen. De click PVC vloer is voorzien van het kliksysteem Uniclic. Een gebruiksvriendelijk verbindsysteem voor elke doe-het-zelver. Daarnaast hebben we ook een instructie opgesteld voor het leggen. U kunt natuurlijk ook voor onze  legservice kiezen.

Heeft u vragen?

Mocht er onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met onze klantenservice.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Diep Natuur Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Diep Natuur 149.4 x 20.9 x 0.5 cm CE Keurmerk   |   Krasbestendig   |   Zelf te leggen Op voorraad
€ 48,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u