Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Natuur 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

FloorScore

Productnummer: FL3030-AVMP40104   |   Zeer goed bestand tegen slijtage en water   |   Gebruiksklasse 33

Informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

Adviesprijs
€ 53,95 € 48,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Natuur 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Zeer goed beschermd tegen krassen
  • Geschikt voor vochtige kamers
  • Geschikt voor intensief commercieel gebruik
  • Doe-het-zelf vloer
  • Niet geschikt voor industriële projecten

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Natuur 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

Op zoek naar een natuurlijk bruin eiken vloer met weinig onderhoud? Dan is de Quick Step Alpha klik Vinyl Medium Planks - AVMP40104 - Katoen Eik Natuur de vloer voor u. Het is namelijk een click PVC vloer met Quickstep eigen ontwikkelde coatings. die ervoor zorgen dat de vloer de makkelijk schoon te houden is. Een van de coatings is namelijk Scratch & Stain Guard. Het maakt de klik PVC vloer zeer goed bestand tegen slijtage en vlekken. 

Mocht u water morsen op deze vinyl vloer is het geen probleem! De tweede coating van Quick Step is namelijk de Hydroseal. Een beschermingslaag tegen water, tot in de groeven! Dit maakt de klik vinyl vloer geschikt voor vochtige kamers, zoals het toilet en de keuken. Daarnaast zijn het meeste vuil schoon te maken met een sopje van PVC reiniger. Deze zeer waterbestendige click PVC vloer heeft een lage warmteweerstand van 0,025 m² K/W.

Duurzaam geproduceerd

Deze Alpha klik PVC Medium Planks vloer Katoen Eik Natuur is gemaakt voor langdurig gebruik. Deze duurzame click vinyl is zelfs geschikt voor intensief commercieel gebruik, zoals winkelpanden, kantoren, school, eetkamer. Daarom valt deze duurzame klik vinyl vloer ook onder gebruiksklasse 33. U krijgt 25 jaar garantie op deze click PVC vloer! Wordt deze vloer in een commercieel project gelegd, dan geldt er 5 jaar. Op verzoek kan dit zelfs verlengd worden tot 15 jaar. 

Planken beschouwen

Wilt u planken van deze click PVC vloer bekijken? Dan kunt u bijvoorbeeld naar onze in showroom Breukelen gaan. Graag van te voren een afspraak maken, zodat wij u te woord kan staan. Een andere optie is een deel van de strook te bestellen via de Proefmonster knop, die helemaal bovenaan deze pagina zit.

Een doe-het-zelf vloer

De Quick Step Katoen Eik Natuur is gemaakt voor de doe-het-zelvers, want deze vinyl vloer heeft Uniclic. Een kliksysteem waardoor elke klusser deze click PVC vloer kan leggen. Kijk ook naar onze handleiding voor het leggen voor tips. Liever aan onze vloerspecialisten laten, maak dan gebruik van onze legservice. Onze deskundige parketteurs leggen niet alleen uw nieuwe click PVC vloer, maar ook een ondervloer. Het is van belang dat u ook een ondervloer aanschaft, want het beschermt de Uniclic.

Neem gerust contact

Heeft u vragen betreft deze vloer of andere vloerdelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Woont u in Nederland of Vlaanderen, dan bezorgen wij gratis naar uw adres! Let op: er geldt een minimale afname van 10 m2.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Natuur Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Natuur 149.4 x 20.9 x 0.5 cm FloorScore   |   Zeer goed bestand tegen slijtage en water   |   Gebruiksklasse 33 Op voorraad
€ 48,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u