Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Wit Blos 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

CE Keurmerk

Productnummer: FL3030-AVMP40200   |   Onderhoudsarm   |   Stabiel en ijzersterk

Informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

Adviesprijs
€ 53,95 € 48,55 per m² incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Wit Blos 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Makkelijk schoon te houden
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Luxe 4 V-groef rondom de planken
  • Tot de groeven bestand tegen vocht
  • De voelbare houtstructuur komt niet één op één met het eiken design

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Wit Blos 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

De Alpha klik Vinyl Medium Planken - AVMP40200 - Katoen Eik Wit Blos is een lichte vloer. Deze click PVC vloerdelen bestaan uit eiken design met witte en grijze kleur.  De lichte eikenkleur geeft een rustige uitstraling. Er zit er een luxe 4 V-groef aan alle kanten van de wit grijze planken. Dit alles zorgt ervoor dat de click vinyl vloer bijna niet te onderscheiden is van een houten vloer. Er is een voelbare houtstructuur op de toplaag van deze licht eiken vloer. Het maakt de PVC vloer nog meer lijken op een houten vloer.

Benieuwd hoe deze luxe vloer in het echt eruit ziet? U kunt een proefmonster bestellen. Het geeft een goed indruk van de kwaliteit en kleur van de vloer aan. Een andere mogelijkheid is naar de provincie Utrecht te gaan. We hebben een showroom in Breukelen. Waar we stalen hebben staan van deze click PVC vloer en andere vloerdelen.

Vloer met weinig onderhoud

Deze witte click vinyl vloer is makkelijk te onderhouden. De vinyl vloerdelen van Quick Step hebben de Hydro Seal. Hierdoor zijn de vinyl vloeren waterafstotend en geschikt voor dweilen. Wilt u een schoonmaakmiddel gebruiken voor bijvoorbeeld hardnekkige vlekken? Gebruik hiervoor een PVC reiniger. Lees onze PVC onderhoud blog voor meer schoonmaaktips.

Stabiele en ijzersterke PVC vloer

De Alpha click PVC vloeren bestaan een deel uit Rigid Core. Een stenen mineraal dat ervoor zorgt dat de vinylvloeren stabiel liggen bij temperatuurwisseling, denk bijvoorbeeld aan een vloerverwarming. Deze vinyl vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming, want het heeft een warmteweerstand van 0,025 m² K/W. Zelfs zonder een vloerverwarming hebben deze vloeren een warme oppervlakte. Dit komt doordat PVC een zacht materiaal is, waardoor het warm aanvoelt.

De klik PVC vloeren van Quickstep vallen onder gebruiksklasse 33, doordat de vloeren voorzien zijn van de Scratch & Stain Guard. Een coating die de vloeren zeer goed beschermt tegen zwaar gebruik. Wilt u weten in welke ruimtes deze krasbestendige vloeren gelegd kunnen worden? Lees dan ons over gebruiksklassen.

Zelf leggen of laten leggen?

Het click PVC van Quick-Step heeft een eenvoudige klikverbinding. Hierdoor kan iedere handige klusser deze vloeren leggen. Een rubberen hamer is essentieel bij het leggen van de klik PVC vloerdelen. Het zorgt ervoor dat het kliksysteem minder snel wordt beschadigd. Wilt u liever het leggen aan de professionals overlaten? Maak dan gebruik van onze click PVC legservice. Onze vakkundige leggers zorgen ervoor dat uw nieuwe vinylvloer goed komt te liggen.

Heeft u vragen over deze vloer of andere vloerdelen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee en zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Katoen Eik Wit Blos Product Quick Step Alpha klik Vinyl Medium Planks Katoen Eik Wit Blos 149.4 x 20.9 x 0.5 cm CE Keurmerk   |   Onderhoudsarm   |   Stabiel en ijzersterk Op voorraad
€ 48,55 per m² incl. BTW

Laatst bekeken door u