Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Pure Eik Blush 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

Productnummer: FL3030-AVMP40097 Zeer goed bestand tegen water   |   Net echt parket vloer

Informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 51,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Pure Eik Blush 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Tot de groef zeer waterbestendig
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • 25 jaar garantie
  • Niet 100% waterbestendig

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Pure Eik Blush 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

De Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks AVMP40097 - Pure Eik Blush is (bijna) niet te onderscheiden van een echte lamelparket vloer. Deze click PVC vloer heeft bijvoorbeeld een natuurlijke eikenhouten kleur. Daarnaast heeft de beige vloer ook nog eens een realistische en voelbare houten structuur op de bovenste laag van de plank. Ook is de klik PVC vloer mat gewerkt, waardoor het nog meer op hout lijkt. De planken hebben een 4 V-groef, ook wel luxe V-groef genoemd. Hierdoor worden de afmeting van de planken in de vloer benadrukt. Het geeft de beige vloer een luxueuze presentie. 

Jarenlang vloer plezier
Bent u van plan om een vloer te leggen in een kamer waar veel vocht is, zoals het toilet of de keuken? Dan is de Quick Step Pure Eik Blush zeer geschikt, doordat het voorzien is van Hydroseal. Een watercoating die de klik vinyl vloer beschermt tegen vocht. Zelfs in de groeven! Naast de Hydroseal zijn de planken ook voorzien van de Scratch & Stain Guard. Een beschermingslaag die de vloer zeer goed beschermt tegen slijtage en vlekken. Dit maakt de PVC vloer makkelijk schoon te maken en zeer duurzaam. Dit is ook de reden waarom de vloer onder de gebruiksklasse 33 valt en geschikt maakt voor intensief gebruik. U krijgt ook nog eens 25 jaar garantie!

Leggen is een eitje
Iedere klusser kan deze vloer leggen, doordat deze vloer het kliksysteem Uniclic heeft. Een gebruiksvriendelijk plaatsingssysteem van Quick Step. Daarnaast hebben we nog aantal tips en tricks voor het leggen. Liever aan een professional overlaten? Maak dan gebruik van onze legservice.

Bekijk de vloer in het echt
Bestel een proefstaal via de productpagina, om een indruk te krijgen van de kwaliteit en kleur van de vloer. Liever in het groot zien? Kom dan langs onze showroom in Breukelen. Naast deze vloer hebben we ook andere vloerdelen. We vragen wel om van te voren een afspraak te maken. 

Vragen over vloerdelen?
Heeft u vragen over deze vloer of andere vloerdelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ons personeel staat u graag te woord!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Pure Eik Blush Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Pure Eik Blush 149.4 x 20.9 x 0.5 cm Zeer goed bestand tegen water   |   Net echt parket vloer Op voorraad
€ 51,95 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u