Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Zeebries Eik Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

Productnummer: FL3030-AVMP40080 Duurzaam   |   luxueus vloer

Informeer voor de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 51,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Zeebries Eik Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Duurzaam
  • Luxe uitstraling
  • Speciale coatings
  • Zelf te leggen
  • Niet volledig krasbestendig

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Zeebries Eik Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

De Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks AVMP40080 - Zeebries Eik Beige heeft een lichtgrijs eiken kleur. De afmeting van de plank is 149.4 x 20.9 x 0.5 cm met rondom een 4 V-groef. Deze groef wordt ook wel luxe V-groef genoemd, doordat de afmeting van de planken in de vloer wordt benadrukt. Waardoor een luxe uitstraling in click PVC vloer creëert. Deze lichte eiken vloer is mat afgewerkt. Hierdoor glanst de vloer minder.

Duurzame vloer

Bent op u op zoek naar een duurzame vloer? Dan zit u goed met de Zeebries Eik Beige vloer, want deze vloer is voorzien van de Scratch & Stain Guard. Een eigen ontwikkelde coating die de vloer beschermt tegen slijtage en vlekken. Daarnaast is de vloer ook voorzien van de Hydroseal. Het zorgt ervoor dat de vloer goed bestand is tegen water. Dit maakt schoonmaken stuk makkelijker en geschikt voor vochtige kamers. De coatings zijn de redenen waarom deze vloer onder de gebruiksklasse 33 valt. Het houdt in dat de vloer geschikt is voor intensief huishoudelijk en commercieel gebruik. U krijgt tevens 25 jaar fabrieksgarantie. Haalt u de Zeebries Eik Beige vloer in huis, dan heeft u een luxe vloer waar u jaren van kan genieten.

Eenvoudig te leggen

De Zeebries Eik Beige vloer is gemakkelijk te leggen dankzij het kliksysteem Uniclic. Het systeem zorgt ervoor dat iedere klusser deze vloer kan leggen. We hebben een aantal tips voor het leggen opgesteld. Wilt u liever het leggen aan een vloer specialist laten, maak dan gebruik van onze legservice.

Eerst bekijken?

We begrijpen dat u eerst de vloer wilt zien, voordat u het aanschaft. Dat kan! Kom naar showroom in Breukelen. In onze showroom zijn niet alleen vloeren van Quick Step te zien, maar er zijn ook vloerdelen van onder andere Floer, Meister, mFLOR. We vragen wel om van te voren een afspraak te maken. Liever vanuit huis bekijken? Ook dit is mogelijk! Bestel een proefmonster op de productpagina en bekijk het thuis.

Zijn er onduidelijkheden?

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met onze klantenservice.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Zeebries Eik Beige Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Zeebries Eik Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm Duurzaam   |   luxueus vloer Op voorraad
€ 51,95 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u