Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Zeebries Eik Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

FloorScore

Productnummer: FL3030-AVMP40080   |   Duurzaam   |   luxueus vloer

Informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

Adviesprijs
€ 53,95 € 48,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Zeebries Eik Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Duurzaam
  • Luxe uitstraling
  • Speciale coatings
  • Zelf te leggen
  • Ondervloer nodig

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Zeebries Eik Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

De Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks - AVMP40080 - Zeebries Eik Beige heeft een beige met lichtgrijze eikenkleur. De afmeting van deze beige planken is 149.4 x 20.9 x 0.5 cm met rondom een 4 V-groef. Deze groef wordt ook wel luxe V-groef genoemd, doordat de afmeting van de planken in de vloer wordt benadrukt. Waardoor een luxe uitstraling in click PVC vloer creëert. Deze lichte eiken vloer is mat afgewerkt

Duurzame vloer

Haalt u de Zeebries Eik Beige vloer in huis, dan heeft u een luxe vloer waar u jaren van kan genieten. Want deze duurzame click PVC vloer is voorzien van onder andere de Scratch & Stain Guard. Een eigen ontwikkelde coating die de lichte vloer beschermt tegen slijtage en vlekken. De lichtkleurige vloer is ook geschikt voor intensief gebruik in commerciële ruimtes en valt onder de gebruiksklasse 33. 

De Quickstep Alpha PVC beige vloer is ook voorzien van de Hydroseal: een coating tegen water. Het zorgt ervoor dat de vloer goed bestand is tegen water. Dit maakt schoonmaken stuk makkelijker en geschikt voor vochtige kamers. De coatings zijn de redenen waarom deze klikvinyl vloer onder de gebruiksklasse 33 valt. U krijgt 25 jaar fabrieksgarantie. Bent u een ondernemer, dan ontvangt u 5 jaar. Op aanvraag kan dit verlengt worden tot 15 jaar.

Eenvoudig te leggen

De Zeebries Eik Beige vloer is gemakkelijk te leggen dankzij het kliksysteem Uniclic. Het systeem zorgt ervoor dat iedere klusser deze zelf-te-leggen vloer kan leggen. We hebben een aantal tips voor het leggen opgesteld. Vergeet niet een rubberen hamer te gebruiken, om beschadigingen in het kliksysteem te voorkomen. Wilt u liever het leggen aan onze vakmensen overlaten, maak dan gebruik van onze legservice.

Eerst stalen bekijken?

Kom naar onze showroom in Breukelen. In de showroom zijn deze vloerdelen van Quick Step te zien. We hebben ook planken van Floer, Meister, mFLOR. Maak wel  van te voren een afspraak. Liever vanuit uw huis bekijken? Ook dit is mogelijk! Bestel een proefmonster, die bovenaan op de pagina zit.

Zijn er onduidelijkheden?

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met onze klantenservice. Een groot voordeel van Gadero is dat wij gratis bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen! Houd wel rekening dat er minimale afname van 10 m2 geldt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Zeebries Eik Beige Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Zeebries Eik Beige 149.4 x 20.9 x 0.5 cm FloorScore   |   Duurzaam   |   luxueus vloer Op voorraad
€ 48,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u