Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Sneeuw Den 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

FloorScore

Productnummer: FL3030-AVMP40204   |   Voelbare houten structuur   |   Gebruiksklasse 33

Informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

Adviesprijs
€ 53,95 € 48,55 per m² incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Sneeuw Den 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

  • Extra mat afgewerkt
  • 4 V-groef
  • Hoog loopcomfort
  • Zelf te leggen

Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Sneeuw Den 149.4 x 20.9 x 0.5 cm

De Quick-Step Alpha Click Vinyl Planken - AVMP40204 - Sneeuw Den zijn moderne vloerdelen, doordat de stroken een klassieke lichtgrijs eiken uitstraling hebben en van vinyl zijn. Deze lichtgrijze klik PVC vloerdelen hebben een afmeting van 149.4 x 20.9 x 0.5 cm en voorzien van groeven. De 4 V-groef toont de afmetingen van de planken in de vloer aan. Het geeft de vloer een luxe sfeer.

Deze grijze klik Vinyl vloer is haast niet te onderscheiden van een eiken vloer. Het eiken structuur op de toplaag is voelbaar. De click PVC stroken zijn extra mat afgewerkt. Wilt u de vloer eerst in het echt ervaren? Bestel gemakkelijk een proefmonster of kom langs in onze showroom te Breukelen (Utrecht). Is deze eiken kleur niet wat u zoekt?  Wellicht zit uw droomvloer tussen ons uitgebreid click PVC vloeren assortiment!  

Aangenaam warm met vinyl vloerdelen

Vinyl vloeren hebben een aangenaam loopoppervlak, doordat het zachter en warmer aanvoelen dan harde vloeren. Daarnaast hebben PVC vloeren een lage warmteweerstand. Hierdoor laten de vloeren snel de temperatuur van een vloerverwarming en vloerverkoeling door. De Alpha Vinyl Planken van Quick Step hebben een warmteweerstand van 0,025 m² K/W! 

Alpha Vinyl is van hoge kwaliteit

Het Alpha Vinyl is voorzien van de Scratch & Stain Guard. Deze ijzersterke coating van Quickstep beschermt de click vinyl vloeren tegen water en slijtage. Waardoor de vloeren geschikt zijn voor grote gezinnen en ondernemingen en onder de gebruiksklasse 33 vallen.

Laat het leggen aan ons over

Maak eenvoudig gebruik van onze legservice en wij zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer vakkundig komt te liggen. Onze parketleggers hebben jarenlang praktijkervaring in het leggen! Mocht u de Quick-Step vloer zelf willen leggen, bekijk dan onze leginstructie. U vindt alle benodigdheden in de click vinyl accessoires.  


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Sneeuw Den Product Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks Sneeuw Den 149.4 x 20.9 x 0.5 cm FloorScore   |   Voelbare houten structuur   |   Gebruiksklasse 33 Op voorraad
€ 48,55 per m² incl. BTW

Laatst bekeken door u