Logo Gadero
service

Quick Step Classic Laminaat

De Quick Step Classic is de meest verkochte lijn van het Belgische laminaat merk. Door de combinatie van een kwalitatief hoogwaardige 8 mm dikke plank zijn deze laminaat vloeren uitgegroeid tot populaire dessins. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

De Classic laminaat planken zijn voorzien van verschillende matte en zijde afwerkingen met afwisselend vlakke en impression voegen. De impression voeg van Quick Step is getekent en heeft geen diepte. Zeer eenvoudig schoon te houden doordat er geen vuil in de vloer blijft zitten! Met 25 jaar Quick Step fabrieks garantie staat dit Classic laminaat voor duurzaamheid, kwaliteit en vertrouwen. Het laminaat is makkelijk te leggen door iedere doe-het-zelf'er met de uniclic verbinding waar ook bij de Classic vloer een levenslange garantie op wordt gegeven!

De Classic laminaat vloeren van Quick Step zijn voorzien van 16 verschillende designs. Deze dessins bevatten levende houtstructuren die bovendien voelbaar zijn in de toplaag. De Quick Step Classic serie bestaat uit een aantal fraaie witte white wash motieven gecombineerd met natuurlijke bruin eiken oppervlaktes. U vindt alle laminaat merken en series in het assortiment van Gadero hier