Logo Gadero
service

Populaire Quick Step click PVC vloeren

Zoekt u een Click PVC vloer waarbij u gemakkelijk zelfstandig kan leggen, dan zit u goed met de vloeren collectie van Quick Step. Het A-kwaliteit vloeren merk heeft speciaal voor zijn PVC en Vinyl vloeren collecties een eigen bevestigingssysteem ontwikkeld, genaamd Uniclic Multifit. Houd rekening met onze minimale bestelhoeveelheid van 10 m2. 

Dankzij dit kliksysteem is het leggen van Quick Step PVC en Vinyl vloeren zeer eenvoudig. Daarnaast zijn deze PVC en Vinyl vloeren maar liefst 4,5 mm dik. Dit betekent dat ze zeer lage warmteweerstand hebben, en perfect te combineren zijn met vloerverwarming.

Wij Gadero bieden Click PVC vloeren in verschillende varianten aan, zoals het Visgraat click PVC. Ook hebben we click PVC vloer met eiken uiterlijk. Of heeft u voorkeur voor een Tegel click PVC vloer? Wilt u liever de vloeren in het echt zien, dat kan! Kom naar onze showroom in Breukelen. Maak wel eerst een afspraak.

Familie vriendelijke vloer

Met de planken uit de Quick Step Livyn Balance Vinyl vloeren collectie kunt u jarenlang van de klik vinyl vloer genieten. Bovendien zijn deze PVC vloeren voorzien van speciale toplagen, waardoor de vloeren bestand zijn tegen vocht en slijtage. Daarnaast krijgt u ook nog eens 20 jaar fabrieksgarantie. De vinyl vloeren zijn ideaal voor gezinnen met kinderen, huisdieren en/of veel huisbezoeken.

Extra groot formaat

Voor de mensen die opzoek zijn naar een vooruitspringende vloer neem dan een kijkje in de Quick Step Livyn Pulse Vinyl vloeren collectie. Deze eminete planken hebben grote afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm, en een V-groef aan alle vier de zijden. Hierdoor springen de planken in de uiteindelijke vloer uit. Deze vloeren zijn erg gemakkelijk om zelf te leggen, net als alle andere planken van Quick Step. Dit is dankzij het eigen ontwikkelde kliksysteem Uniclic Multifit.

Realistisch uiterlijk

De vloeren uit de Quick Step Livyn Ambient Click Vinyl collectie hebben een zeer realistisch beton- steen- en gietvloer design. Het is (bijna) niet te onderscheiden van het echte materiaal. Daarnaast hebben deze vloeren dezelfde speciale toplagen en klikverbinding als bij de Balance en Pulse vloeren collectie.

Liever een vloer in verlijmde PVC variant? Of toch liever laminaat met luxe V-groef. Kijk ook eens bij ons Visgraat Laminaat.