Logo Gadero
service

Quick Step Impressive Laminaat

Zoekt u topkwaliteit laminaat met een waterbestendig karakter? De Quick Step Impressive plank kan in de meest vochtige ruimte's worden gelegd. Het Impressive laminaat wordt dan ook vaak gelegd in de keuken, het toilet en in de badkamer. Doordat deze Quick-Step laminaat plank tot aan de voeg is behandeld met een vochtwerende HydroSeal coating blijft vocht en vuil liggen op het vloeroppervlak. Eenvoudig in onderhoud! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Met de 16 moderne voelbare hout designs is de Impressive serie niet te onderscheiden van een echte parketvloer. De verschillende kleurschakeringen tussen planken maken de Quickstep designs levensecht! Dit gecombineerd met de garantie van 25 jaar maakt dit Quick Step Impressive laminaat de ultieme vervanger van een lamelparket.

Gadero is uw officiële Quick step impressive laminaat dealer. Bij Gadero leveren we Quick step laminaat binnen enkele werkdagen onder veilige Thuiswinkel Waarborg servicegaranties voor een aantrekkelijke prijs. 

Quick Step Impressive Laminaat

Ook dit laminaat is voorzien van de door Quick Step ontwikkelde Uniclic legverbinding. Hiermee zorgt het Belgische laminaat merk voor een waterdichte Impressive serie die op 3 verschillende manieren kan worden gelegd. Zo is ook dit laminaat een ideale doe-het-zelf vloer. Binnen de Quick Step Impressive serie is er keuze uit verschillende prachtige designs. Onze persoonlijke favoriet, de Impressive Zachte Eik Natuur, is een levensechte rustieke laminaat vloer door de verschillende eiken kleuren binnen het design. Zoekt u een licht witte laminaat vloer? De Quick Step Impressive Zachte Eik Licht geeft hetzelfde resultaat met een white wash design. Bent u beniewd naar het complete laminaat assortiment van Gadero? U vindt bij Gadero naast Quick Step ook andere laminaat merken.