Filters:

  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Quick Step Impressive Patterns Laminaat Vloeren

Bent u opzoek naar een topkwaliteit laminaat met een waterbestendig karakter? De Quick Step Impressive Patterns vloeren kunnen in de meest vochtige ruimte's worden geplaatst. Het Impressive Patterns laminaat kan dus prima in de keuken, het toilet en in de badkamer worden gelegd. De  Quick-Step Impressive Patterns planken zijn tot en met de voeg behandeld met een vochtwerende HydroSeal coating, hierdoor blijft vocht en vuil liggen op het vloeroppervlakte. De vloer is daarom zeer eenvoudig in onderhoud! Met de 6 moderne voelbare hout designs is deze serie van het Belgische laminaatmerk Quick Step niet te onderscheiden van een echte parket vloer. De verschillende kleurschakeringen tussen planken maken de Quickstep designs levensecht! Dit gecombineerd met een garantie van 25 jaar maakt de Quick Step Impressive Patterns laminaat de ultieme vervanger van een lamelparket.

Gadero is uw officiële Quick step Impressive Patterns laminaat dealer. Bij Gadero leveren we Quick step laminaat binnen enkele werkdagen onder veilige Thuiswinkel Waarborg servicegaranties voor een aantrekkelijke prijs. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Ook deze serie van Quickstep is voorzien van de Uniclic klik verbinding. Hiermee zorgt het Belgische laminaat merk voor een waterdichte serie die eenvoudig zelf te leggen is. De Quick Step Impressive Patterns laminaat vloeren zijn dus echt doe-het-zelf vloer. Binnen de Quick Step Impressive Patterns serie is er ruime keuze uit verschillende prachtige designs. Onze persoonlijke favoriet is de Royal Eik Natuur, een levensechte rustieke laminaat vloer door de verschillende eiken kleuren binnen het design. Bent u beniewd naar het complete laminaat assortiment van Gadero? U vindt bij gadero naast Quick Step ook andere laminaat merken.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode