Logo Gadero
service

Quick Step Impressive Ultra Gebrande Planken 138 x 19 x 1.2 cm Vloer

Productnummer
FL1008-GPL
Uniek gebrande look
Extra dikke laminaat vloer
quick_step_impressive_ultra_gebrande_planken_imu_1862_0
quick_step_impressive_ultra_gebrande_planken_imu_1862_sfeer_0
Per m2

43,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
138 cm
Breedte
19 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gebrande look

  • Belgisch geproduceerd

  • Scratch Guard

  • Er geldt een minimale afname van 20 m2

Specificaties

Kleur
Zwart
Lengte
138 cm
Dikte
1,2 cm
Breedte
19 cm
Jaren garantie
25 jaar

Quick Step Impressive Ultra Gebrande Planken 138 x 19 x 1.2 cm Vloer

Een ijzersterke laminaat vloer voor een bedrijfsruimte? Quick-Step heeft met deze Impressive Ultra Gebrande Planken IMU1862 de ultieme laminaat vloer voor commerciële doeleinden. De uiterst populaire Impressive serie is, naast de 8mm dikke voordelige uitvoering, nu ook beschikbaar in een Ultra 12 mm dikke variant! Dit extra dikke Ultra Impressive laminaat heeft een garantie van maar liefst 10 jaar bij commercieel gebruik. Bovendien heeft dit Quick Step laminaat een massiever loopgeluid dankzij de dikke plank opbouw. Bij laminaat specialist Gadero worden deze Impressive Ultra vloeren gratis aan huis bezorgd!

Naast deze extra voordelen van de Impressive Ultra hebben de van het Belgische A-merk Quick Step ook de andere voordelen van het Impressive laminaat. Zo zijn ook deze extra dikke laminaat planken tot aan de voeg waterdicht gecoat. Vocht kan dan ook zonder problemen een uur op de vloer liggen zonder deze binnen te dringen. Daarnaast hebben deze Quick Step Impressive Ultra vloeren ook de eigen ontwikkelde Scratch Guard toplaag. Deze anti-kras laag zorgt voor een 10 X krasbestendiger laminaat. Bij particulier gebuik krijgt u dan ook een garantie van 25 jaar op deze vloer. Kortom, een uiterst duurzame kunststof vloer!

Daarbij is het Quick Step Impressive Ultra laminaat in de Gebrande Planken IMU 1862 kleur voorzien van de Uniclic verbinding. Hiermee legt u de snel en eenvoudig. Doordat u de laminaat planken op 3 verschillende wijzes kunt bevestigen heeft u veel mogelijkheden in lastige leg situaties. Gaat u dit Quickstep laminaat zelf leggen? Bekijk onze tips en instructies voor het leggen van deze Impressive Ultra laminaat vloeren. Het laminaat van marktleider Quick Step valt onder gebruiksklasse 33 en is geschikt voor zowel intensief huishoudelijk als intensief commercieel gebruik!