Quick Step Impressive Ultra Zachte Eik Grijs 138 x 19 x 1.2 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1008-ZEGR   |   Geschikt voor vochtige ruimten   |   Extra dik = massiever loopgeluid

Adviesprijs
€ 45,95 € 43,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Impressive Ultra Zachte Eik Grijs 138 x 19 x 1.2 cm Vloer

  • Makkelijk leggen dankzij Uniclic bevestiginssysteem
  • Krasbestendige toplaag
  • Geproduceerd in België

Quick Step Impressive Ultra Zachte Eik Grijs 138 x 19 x 1.2 cm Vloer

Het Impressive Ultra Zachte Eik Grijs IMU 3558 laminaat van Quick-Step is een ijzersterke vloer en geschikt voor bedrijfsruimtes maar ook zeker voor bij u thuis. De uiterst populaire Impressive serie is niet alleen meer in een 8 mm variant beschikbaar maar nu ook in een 12 mm variant. Deze dikkere variant wordt de Impressive Ultra genoemd. Op het extra dikke Impressive Ultra laminaat krijgt u bij commercieel gebruik maar liefst 10 jaar garantie aangeboden door Quick Step. Het laminaat heeft een massiever loopgeluid dankzij de dikke plank opbouw. Dit maakt het Impressive Ultra nauwelijks te onderscheiden van een echte eiken vloer. Bij Gadero worden deze Impressive Ultra vloeren altijd gratis aan huis geleverd!

Het Impressive Ultra laminaat van het Belgische A-merk Quick Step is tot aan de voeg waterdicht gecoat. Vocht kan zonder problemen een uur op dit extra dikke laminaat blijven liggen zonder door te dringen. Deze Quick step vloeren hebben ook hun eigen ontwikkelde Scratch Quard toplaag waardoor het laminaat 10 X krasbestendiger is. Bij praticulier gebruik krijgt u dan ook een garantie van 25 jaar op deze laminaat vloer. Dankzij de natuurlijke karakteristieken die zijn aangebracht in het laminaat wordt de zachte eik uitmuntend nagebootst. Deze natuurlijke karakteristieken zijn dan ook terug te voelen in de toplaag van het laminaat. 

Het Quick Step Impressive Ultra laminaat in de Zachte Eik Grijs IMU 3558 kleur is voorzien van de Uniclic verbinding. Hiermee legt u het laminaat snel en gemakkelijk in elkaar. Bij ingewikkelde situaties is er altijd wel een manier hoe u het laminaat kunt bevestigen doordat het laminaat op 3 verschillende wijzes bevestigd kan worden. Gaat u dit Quickstep laminaat zelf leggen? Bekijk onze tips en instructies voor het leggen van laminaat. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem dan gerust contact op met onze vloeren specialisten. Zij helpen u graag met het maken van een juiste keuze qua vloer en het beantwoorden van al uw vragen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Impressive Ultra Zachte Eik Grijs 138 x 19 x 1.2 cm Vloer Product Quick Step Impressive Ultra Zachte Eik Grijs 138 x 19 x 1,2 cm EUTR   |   Geschikt voor vochtige ruimten   |   Extra dik = massiever loopgeluid Op voorraad
€ 43,95 Per m2 incl. BTW