Quick Step Laminaat Creo Beige Eik Louisiana 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1000-BEL   |   Krasbestendige Toplaag   |   Eenvoudig leggen met Uniclic

€ 14,80 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Creo Beige Eik Louisiana 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

  • Garantie van 20 jaar
  • Vloerverwarming geschikt
  • Scratch Guard toplaag

Quick Step Laminaat Creo Beige Eik Louisiana 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

De Creo 700 Laminaat vloer planken in de kleur Beige Eik Louisiana van het merk Quick-Step zijn laminaat vloerdelen van A-kwaliteit. De Louisiana plank is voorzien van een elegante houtstructuur. De toplaag van het laminaat is vervolgens mat afgewerkt voor een sfeervolle uitstraling. De serie Creo van Quickstep heeft geen voegen. Dit heeft het gevolg dat wij deze serie laminaat vloeren voordelig kunnen aan u kunnen aanbieden. Wij leveren deze vloerdelen bovendien Gratis bij u aan huis!

Omdat deze planken zijn voorzien van een zogenaamde Scratch Guard is de uiteindelijke laminaat vloer tot wel tien keer krasbestendiger. Dit is een van de vele redenen die het mogelijk maakt om 20 jaar garantie op een Quick-Step Creo CR 3175 laminaat vloer te geven. De Creo serie laminaat vloeren hebben een afmeting van 120 x 90 x 7 cm. De Quickstep Creo serie heeft de laminaat gebruikersklasse 32.

De planken zijn voorzien van het gepatenteerde Uniclic systeem. Met dit systeem is het mogelijk om de vloerdelen te bevestigen op drie verschillende manieren. Het Uniclic systeem van Quick Step zorgt voor een eenvoudig te leggen vloer die zeer goed aansluit waardoor de vloer strak oogt. De goede aansluiting van de planken voorkomt dat er vuil en vocht tussen of onder de vloer komt. Bij Gadero bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze legservice. Wanneer u besluit hier geen gebruik van te maken hebben wij voor u een aantal instructies voor het leggen van laminaat opgesteld die het leggen van de vloer kunnen vereenvoudigen. Heeft u een vraag over onze Quick Step vloerdelen? Zoek dan telefonisch of via de mail contact met ons. Bij Gadero denken we graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Quick Step 700 Creo CR 3175 Beige Eik Louisiana 120 x 19 x 0,7 cm Quick Step Laminaat Creo Beige Eik Louisiana 120 x 19 x 0,7 cm EUTR   |   Krasbestendige Toplaag   |   Eenvoudig leggen met Uniclic Ruim op voorraad
€ 14,80 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u