Quick Step Laminaat Creo Bruine Eik Charlotte 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1000-BEC   |   20 jaar garantie   |   Gratis thuisbezorgd

€ 14,80 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Creo Bruine Eik Charlotte 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

  • Eenvoudig zelfstandig te leggen
  • Particulier en commercieel toepasbaar
  • Mat afgewerkt

Quick Step Laminaat Creo Bruine Eik Charlotte 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

De Creo 700 Serie Laminaat van Quick-Step in de kleur Bruine Eik Charlotte is een kwalitatief hoogwaardige plank. De plank is voorzien van een HDF onderlaag en de laminaat toplaag is mat afgewerkt. Deze toplaag heeft bovendien een mooie lichte eiken houtstructuur. Deze laminaat vloer is niet voorzien van een voeg waardoor wij ze relatief goedkoop aan u aan kunnen bieden. Mocht u ervoor kiezen om dit Quick Step laminaat aan te schaffen dan bezorgen wij dit GRATIS bij u aan huis!

Dit laminaat in de kleur Bruin Eiken heeft een speciale krasbestendige laag. Deze laag zorgt voor een laminaatplank waar u jarenlang plezier van heeft. De duurzaamheid van dit laminaat maakt het bovendien mogelijk om een garantie van maar liefst 20 jaar te geven op een Creo laminaat vloer. Deze Quick Step CR 3177 planken hebben een afmeting van 120 x 90 x 7 cm per plank. Heeft u vragen over het berekenen van het aantal Laminaat planken of bijbehorende producten neem gerust contact op met een van onze vloerspecialisten. 

De planken zijn voorzien van het Quick Step Uniclic systeem. Met dit systeem is het mogelijk om de vloerdelen te bevestigen op drie verschillende manieren. Het Uniclic systeem zorgt ervoor dat u de vloer eenvoudig zelf kunt leggen. Mocht u ervoor kiezen om dit door een specialist te laten doen dan kunt u tevens gebruik maken van onze legservice. Het Uniclic systeem voorkomt bovendien dat er vocht en vuil tussen of onder de vloer komt. De Quickstep Creo serie heeft de laminaat gebruiksklasse 32.

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 700 Creo CR 3177 Bruine Eik Charlotte 120 x 19 x 0,7 cm Quick Step Laminaat Creo Bruine Eik Charlotte 120 x 19 x 0,7 cm EUTR   |   20 jaar garantie   |   Gratis thuisbezorgd Ruim op voorraad
€ 14,80 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u