Quick Step Laminaat Creo Eik Natuur Louisiana 120 x 19 x 0.7 cm vloer

PEFC   |   Scratch Guard toplaag   |   Laminaat gebruikersklasse 32

Delen via WhatsApp

€ 14,35 Per m2 incl. BTW

Specificaties voor Quick Step Laminaat Creo CR 3176 Eik Natuur Louisiana Eiken

  • Gemakkelijke klik verbinding
  • Krasbestendig
  • 20 jaar garantie
Merk:
Quick Step
Productnr.:
FL1000-ENL
Afmetingen:
120 x 19 x 0.7 cm
Behandeling:
Scratch Guard, Voelbare Houtstructuur
V-groef:
0
Land van herkomst:
België
Jaren garantie:
20
Waterbestendig:
Goed
Materiaal:
Laminaat
Keurmerk:
PEFC
Kleur:
Bruin
Lengte:
120 cm
Breedte:
19 cm
Dikte:
0,7 cm

Quick Step Laminaat Creo CR 3176 Eik Natuur Louisiana Eiken

De Creo 700 Laminaat vloer planken in de kleur Eik Natuur Louisiana van het merk Quick-Step zijn vloerdelen van hoge kwaliteit. De Louisiana plank is voorzien van een sfeervolle houtstructuur en een natuurlijke eikenhout kleur. Deze houtstructuur is ook voelbaar in de plank. De bovenlaag van deze planken is afwerkt met een matte toplaag. Deze toplaag wordt in de Quick Step fabriek in België voorzien van een zogenaamde scratch guard laag waardoor de plank veel krasbestendiger is als bijvoorbeeld het "bouwmarkt laminaat".

De Creo laminaat planken van Quick Step zijn niet voorzien van een voeg waardoor de planken uit deze serie relatief goedkoop aan u kunnen worden aangeboden. De creo planken hebben een garantie van 20 jaar en een afmeting van 120 x 90 x 7 cm per plank. De Quickstep Creo CR 3176 serie heeft de laminaat gebruikers klasse 32 en wordt GRATIS bij u thuisbezorgd.

De planken zijn voorzien van het door Quick Step gepatenteerde Uniclic systeem. Met dit systeem is het mogelijk om de vloerdelen te bevestigen op 3 afzonderlijke manieren. Het Uniclic systeem van zorgt voor een eenvoudig te leggen vloer die zeer goed aansluit. Dit voorkomt dat er vuil en vocht tussen of onder de vloer komt. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice. Wanneer u de vloer zelf gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Heeft u vragen over dit Quick Step laminaat of over het berekenen van de benodigde materialen? Onze vloerspecialisten denken graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 700 Creo CR 3176 Eik Natuur Louisiana 120 x 19 x 0,7 cm Quick Step Laminaat Creo Eik Natuur Louisiana 120 x 19 x 0,7 cm PEFC   |   Scratch Guard toplaag   |   Laminaat gebruikersklasse 32 Ruim op voorraad
€ 14,35 Per m2 incl. BTW