Quick Step Laminaat Creo CRH3180 Eik Natuur Tennessee 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1000-ENT   |   20 jaar garantie   |   Gratis thuisbezorg

Adviesprijs
€ 18,95 € 17,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Creo CRH3180 Eik Natuur Tennessee 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

  • Waterbestendig
  • Onderhoudsarm
  • Uniclic systeem

Quick Step Laminaat Creo CRH3180 Eik Natuur Tennessee 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

Krasbestendig Laminaat

De Creo 700 Serie Laminaat van Quick-Step in de kleur Eik Natuur Tennessee is afgewerkt met een Scratch Guard toplaag. Dit houdt in dat deze planken tot wel 10x krasbestendiger zijn. Onder deze speciale beschermlaag is een fraaie houtstructuur in de plank verwerkt. De Onbehandelde Quick Step Creo plank met natuurlijke eiken uitstraling is vervolgens in de fabriek in België mat afgewerkt. Wij bezorgen deze planken Gratis bij u thuis! 

Hoge gebruikersklasse en lange garantie

Deze Quick Step Creo laminaat vloeren hebben een afmeting van 120 x 90 x 7 cm per plank. Deze laminaat planken vallen onder de klasse 32. Daarnaast geven wij 20 jaar garantie op deze kwaliteif hoogwaardige vloer. 

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen over deze laminaat planken, over het verwerken of over het berekenen van de benodigde materialen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken en rekenen bij Quick-Step dealer Gadero graag met u mee. 

Gebruikersvriendelijk kliksysteem

De planken zijn vrij van onderhoud en kunnen worden gereinigd met de huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Deze laminaat vloeren zijn voorzien van het Quick Step Uniclic systeem. Het Uniclic systeem zorgt voor een eenvoudig te leggen vloer die zeer goed op elkaar aansluit. Het eenvoudig kunnen bevestigen van de planken op 3 verschillende manieren maakt het leggen van een Quick Step Creo CRH 3180 laminaat vloer mogelijk voor iedere doe-het-zelf 'er.

Handige leginstructies

Heeft u geen zin om de vloer zelf te leggen? U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice. Wanneer u de vloer zelf gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Quick Step Laminaat Gadero 700 Creo CR 3180 Eik Natuur Tennessee 120 x 19 x 0,7 cm Quick Step Laminaat Creo Eik Natuur Tennessee - CRH3180 EUTR   |   20 jaar garantie   |   Gratis thuisbezorg Op voorraad
€ 17,95 Per m2 incl. BTW