Quick Step Laminaat Creo Eik Natuur Virginia 120 x 19 x 0.7 cm vloer

Productnummer: FL1000-ENV Sfeervolle houtstructuur   |   Geschikt voor commercieel gebruik

€ 17,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Creo Eik Natuur Virginia 120 x 19 x 0.7 cm vloer

  • Garantie van 20 jaar
  • 3 manieren om te bevestigen
  • Verzegeld vloeroppervlak

Quick Step Laminaat Creo Eik Natuur Virginia 120 x 19 x 0.7 cm vloer

Laminaat, echt als hout!

De Creo 700 Serie Laminaat van Quick-Step in de kleur Eik Natuur Virginia is een laminaat plank met een matte lichte hout tint. U kunt door de kleursamenstelling deze laminaat planken bijvoorbeeld gebruiken om een kleine ruimte optisch groter te laten lijken. De Quick Step Creo laminaat vloer is voorzien van een sfeervolle houtstructuur waardoor dit laminaat moeilijk van een echte houten vloer is te onderscheiden. Wij leveren deze vloer GRATIS bij u thuis!

20 jaar fabrieksgarantie

Deze Quick Step vloer is ook voorzien van een Scratch Guard toplaag waardoor de planken niet tot moeilijk beschadigen. De planken met deze toplaag gaan over het algemeen 10 maal langer mee dan het laminaat zonder deze Scratch Guard toplaag. Dit maakt het samen met de gebruikersklasse 32 mogelijk om een garantie van 20 jaar te geven op deze A-kwaliteit Quickstep vloerdelen.

Gemakkelijk te leggen

De Creo CRH 3182 planken van het merk QuickStep zijn bovendien voorzien van het Uniclic bevestiging systeem. Met dit systeem is het leggen van deze vloer kinderspel. De vloerdelen kunnen op 3 manieren worden bevestigd en sluiten elkaar automatisch strak af waardoor vuil en water de planken niet kan aantasten. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat.

Kies de juiste ondervloer! 

Wanneer u de vloer zelf gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. 

Hulp nodig?

Komt u er niet uit met het berekenen van het benodigde materiaal of heeft u een vraag over dit Quick-Step product? Neem gerust contact met ons op! We denken bij laminaatspecialist Gadero graag met u mee. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Gadero 700 Creo CR 3182 Eik Natuur Virginia 120 x 19 x 0,7 cm Quick Step Laminaat Creo Eik Natuur Virginia - CRH3182 Sfeervolle houtstructuur   |   Geschikt voor commercieel gebruik Op voorraad
€ 17,95 Per m2 incl. BTW