Quick Step Laminaat Creo Witte Eik Charlotte 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

Productnummer: FL1000-WEC Vergroot kleine ruimtes   |   optisch met een lichte tint

€ 17,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Creo Witte Eik Charlotte 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

  • 20 jaar garantie
  • Eenvoudig zelfstandig te leggen
  • Krasbestendig

Quick Step Laminaat Creo Witte Eik Charlotte 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

Eersteklas laminaat

De Creo 700 Serie Laminaat van Quick Step in de kleur Witte Eik Charlotte is een kwalitatief hoogwaardige plank. Deze laminaatvloer is zeer geschikt om te plaatsen in kleine ruimtes. De lichte White Wash laminaat vloer zal deze ruimte onmiddelijk optisch groter laten lijken. Daarnaast geeft de houtstructuur in de plank dit laminaat een sfeervolle uitstraling. De planken zijn niet voorzien van een V-groef. Wij bezorgen dit Quick Step laminaat GRATIS bij u thuis!

Krasbestendige vloer

Deze Creo Serie laminaat is ook voorzien van een zogenaamde Scratch Guard laag. Dit houdt in dat het laminaat tien keer krasbestendiger is dan het gemiddelde bouwmarkt laminaat. Het QuickStep CRH 3178 laminaat heeft bovendien gebruikersklasse 32. Dit maakt het mogelijk om een garantie tot wel 20 jaar te geven op deze planken en maken de planken ook geschikt voor commercieel gebruik. Deze QuickStep planken hebben een afmeting van 120 x 90 x 7 cm per plank.

Eenvoudig zelf te plaatsen

De planken zijn voorzien van het Quick Step Uniclic systeem. Het Uniclic systeem zorgt voor een eenvoudig te leggen vloer die zeer goed aansluit. Met dit systeem is het mogelijk om de vloerdelen te bevestigen op drie verschillende manieren. In de volgende link leest u nog een aantal instructies voor het leggen van laminaat die u kunnen ondersteunen bij dit proces.

Professioneel vloer laten leggen

Heeft u vragen over de Quick-Step vloer of andere vloerdelen? Neem dan gerust contact met ons op! Mocht u besluiten om de vloer te laten leggen dan kunt u daarvoor gebruik maken van onze legservice.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 700 Creo CR 3178 Witte Eik Charlotte 120 x 19 x 0,7 cm Quick Step Laminaat Creo Witte Eik Charlotte - CRH3178 Vergroot kleine ruimtes   |   optisch met een lichte tint Op voorraad
€ 17,95 Per m2 incl. BTW