Quick Step Laminaat Largo Authentieke Eik White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

Productnummer: FL1007-AE 25 jaar garantie   |   Waterbestendig

€ 35,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Largo Authentieke Eik White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

  • Anti-kras laag
  • Extra lange planken
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming

Quick Step Laminaat Largo Authentieke Eik White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

Authentieke Eik laminaat

De Quick-Step Largo Authentieke Eik LPU 1505 maakt zijn naam waar! De extra large planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 20,5 cm geven het gevoel van een luxe landhuisvloer. Dit Quick-Step Largo laminaat is bovendien van uiterst hoge kwaliteit. Met een dikte van 9,5 mm behoren deze vloeren tot een van de dikkere laminaatplanken. Ook worden de contouren van de verschillende planken nog eens benadrukt met een fraaie V-groef.

Duurzame vloer

Door ook bij deze Largo laminaat serie een zogeheten Scratch Guard laag toe te passen, is dit laminaat tot wel tien keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. Ondanks deze keiharde slijtlaag is de houtstructuur van deze boederijvloer voelbaar in de toplaag.

25 jaar fabrieksgarantie

Het Quick Step largo laminaat is voorzien van laminaat gebruiksklasse 32, waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. Quick Step durft dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar te geven op deze vloeren. Bovendien zijn de vloeren waterbestendig en zullen vocht en vuil niet in de vloer trekken. Dit samen zorgt voor een ijzersterk laminaat met de uitstraling van een echte eiken parketvloer.

Gratis thuis bezorgd

Bovendien is de Largo Authentieke Eik afkomstig van het allereerste en nummer een laminaat merk Quickstep. Dit Belgische vloeren A-merk is dan ook niet voor niets de voorloper in laminaat met verbindingen en krasbestendigheid. Laminaatspecialist Gadero bezorgt deze Quickstep vloer gratis bij u aan huis!

Instructies voor het leggen

De Quick Step Largo Authentieke Eik LPU 1505 White Wash laminaat plank is voorzien van de Uniclic klik bevestiging. Met dit kliksysteem kunt u de robuuste Largo laminaat planken uiterst eenvoudig en op drie verschillende manieren bevestigen. Bovendien is zowel de extra brede plank als de clickverbinding maatvast en door iedere doe-het-zelf 'er te verwerken. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat.

Laten leggen door vloerspecialisten? 

U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Heeft u vragen over deze vloer? Zoek gerust even contact met een van onze vloeradviseurs!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Largo Authentieke Eik White Wash LPU1505 Quick Step Laminaat Largo Authentieke Eik White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm 25 jaar garantie   |   Waterbestendig Op voorraad
€ 35,95 Per m2 incl. BTW