Quick Step Laminaat Largo Dominicano Eik Grijs White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

EUTR

Productnummer: FL1007-DEG   |   Met voelbare zaagsneden   |   Trendy white wash design

€ 27,85 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Largo Dominicano Eik Grijs White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

  • Krasbestendig
  • Waterbestendig
  • 25 jaar garantie

Quick Step Laminaat Largo Dominicano Eik Grijs White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

De Quick-Step Largo Dominicano Eik Grijs LPU 1663 maakt zijn naam waar! De extra large planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 20,5 cm geven het gevoel van een luxe landhuisvloer. Dit Quick Step Largo laminaat is bovendien van uiterst hoge kwaliteit. Met een dikte van 9,5 mm behoren deze vloeren tot een van de dikkere laminaatplanken. Bovendien is de Largo eik witvernist afkomstig van het allereerste en nummer één laminaat merk Quick Step. Dit Belgische vloeren A-merk is dan ook niet voor niets de voorloper in laminaat met verbindingen en krasbestendigheid. Laminaatspecialist Gadero bezorgd deze Quick Step vloer gratis bij u aan huis!

Door ook bij deze Largo laminaat serie een zogeheten scratch guard laag toe te passen, is dit laminaat tot wel tien keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. Ondanks deze keiharde slijtlaag is de houtstructuur van deze boerderijvloer voelbaar in de toplaag. Quick Step durft dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar te geven op deze vloeren. Bovendien zijn de vloeren waterbestendig en zal vocht en vuil niet in de vloer trekken. Met een fraaie V-groef worden de contouren van de verschillende planken nog eens benadrukt. Dit samen zorgt voor een ijzersterk laminaat met de uitstraling van een echte eiken parketvloer.

De Quick Step Largo Dominicano Eik Grijs LPU 1663 laminaatvloer is voorzien van de Uniclic klikbevestiging. Met dit kliksysteem kunt u de robuuste Largo laminaat planken uiterst eenvoudig en op drie verschillende manieren bevestigen. Bovendien is zowel de extra brede plank als de clickverbinding maatvast en door iedere doe-het-zelf 'er te verwerken. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Het Quick Step largo laminaat is voorzien van laminaat gebruiksklasse 32, waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. Heeft u vragen over deze vloer? Zoek gerust even contact op met een van onze vloeradviseurs!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick-Step-Laminaat-Largo-Dominicano-Eik-Grijs-Vloer-LPU1663 Quick Step Laminaat Largo Dominicano Eik Grijs 205 x 20,5 x 0,95 cm EUTR   |   Met voelbare zaagsneden   |   Trendy white wash design Ruim op voorraad
€ 27,85 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u