Quick Step Laminaat Largo Dominicano Eik Natuur Eiken Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

Productnummer: FL1007-DEN Natuurlijke houtstructuur   |   25 jaar garantie

€ 35,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Largo Dominicano Eik Natuur Eiken Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

  • Onderhoudsarm
  • 9,55 mm dik
  • Geproduceerd in België

Quick Step Laminaat Largo Dominicano Eik Natuur Eiken Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

Dominicano Eik Natuur laminaat

De Quick Step Largo Dominicano Eik Natuur LPU 1622 maakt zijn naam waar! De extra large planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 20,5 cm geven het gevoel van een luxe landhuisvloer. Dit Quick Step Largo laminaat is bovendien van uiterst hoge kwaliteit. Met een dikte van 9,5 mm behoren deze vloeren tot een van de dikkere laminaatplanken. Bovendien is de Largo Eik Natuur afkomstig van het allereerste en nummer 1 laminaat merk Quick Step. 

IJzersterke planken met contouren

Door ook bij deze Largo laminaat serie een zogeheten Scratch Guard laag toe te passen, is dit laminaat tot wel 10 x krasbestendiger dan de gemiddelde laminaatlvoer. Ondanks deze keiharde slijtlaag is de houtstructuur van deze boederijvloer voelbaar in de toplaag. Bovendien zijn de vloeren waterbestendig en zullen vocht en vuil niet in de vloer trekken. Met een fraaie V-groef worden de contouren van de verschillende planken nog eens benadrukt. Dit samen zorgt voor een ijzersterk laminaat met de uitstraling van een echte eiken parketvloer.

25 jaar garantie

Het QuickStep largo laminaat is voorzien van laminaat gebruiksklasse 32, waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. Quickstep durft dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar te geven op deze vloeren. Dit Belgische vloeren A-merk is dan ook niet voor niets de voorloper in laminaat met verbindingen en krasbestendigheid. Laminaatspecialist Gadero bezorgt deze Quickstep vloer gratis bij u aan huis!

Eenvoudig te leggen

De Quick-Step Largo Dominicano Eik Natuur LPU 1622 Eiken laminaat is voorzien van de Uniclic klik bevestiging. Met dit kliksysteem kunt u de robuuste Largo laminaat planken uiterst eenvoudig en op 3 verschillende manieren bevestigen. Bovendien is zowel de extra brede plank als de clickverbinding maatvast en door iedere doe-het-zelf 'er te verwerken. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat.

Vloerspecialisten nodig?

U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. Heeft u vragen over deze vloer? Zoek gerust even contact met een van onze vloer adviseurs!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Largo Dominicano Eik Natuur Eiken LPU1622 Quick Step Laminaat Largo Dominicano Eik Natuur Eiken Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm Natuurlijke houtstructuur   |   25 jaar garantie Op voorraad
€ 35,95 Per m2 incl. BTW